GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • DJ på Sjælland
Book DJ på Sjælland med komplet lyd og lys, professionelle DJ’s og tæt dialog omkring musikken og jeres ønsker til alle slags arrangementer. Vi har erfaring med store som små arrangementer og levere høj kvalitet i lyd og lys til mere end 600 begivenheder om året. Når du lejer DJ til dit event gennem MusikDJ, kan du sikkert læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet fra start til slut.
I det følgende kan du læse hvordan vi sikrer den helt rigtige musik når du lejer DJ til en begivenhed hos MusikDJ.

DJ Sjaelland MusikDj 1
Baren DJ Sjaelland MusikDJ 2
Firmafest DJ Sjaelland Musikdj 3
Fest Mark DJ Sjaelland MusikDJ.dk 4
DJ Sjaelland Glade Gæster MusikDJ 5
Dans DJ Sjaelland Sjov MusikDJ 6
DJ Sjaelland Smil MusikDJ 7
Rene DJ Sjaelland Pult MusikDJ 8
 

LEJ DJ PÅ SJÆLLAND – SIKRE KVALITET OG GOD MUSIK HELE AFTEN

  • Til ethvert arrangement er musikken en stor del af en succesrig stemning og aften. Derfor er det MusikDJ’s fornemmeste opgave at finde frem til netop det musik, og den stemning som du og dine gæster ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i dine forventninger og tror på at du kender dine gæster langt bedre end os, og derfor også ved hvilken slags musik der vil fungere bedst til dit arrangement.
  • Vi arbejder ud fra filosofien om, at det succesfulde arrangement er bundet op på de bedste forberedelser. Helt grundlæggende er vi som mobil DJ’s til for din og gæsternes skyld. Det er jeres aften, så musikken der skal spilles, skal også bære præg af det I gerne ser fungerer.
  • MusikDJ har en bred vifte af DJ’s som kan løfte enhver opgave. Vi bruger derfor dine informationer og forberedelsen forinden, til at finde den helt rigtige af vores DJ’s til din begivenhed. Ved MusikDJ har du også mulighed for at booke en kendt DJ, hvis du ønsker at kaste lidt stjernestøv over dit arrangement.

Se mere om både Vores DJ’s og Kendte DJ’s her. Vores DJsKendte DJs

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne DJ’s til ethvert arrangement

Når du lejer en DJ til din begivenhed sikrer vi dig, at din personlige DJ har erfaring med præcis den type musik og arrangement som du ønsker. Via inspirationsliste og andre informationer fra dig, bliver din DJ matchet op, således at den musikalske profil passer til dig og dine gæster. Vores DJ’s tager også imod ønsker fra gæsterne på aften, men kun i den udstrækning at det passer til den stil du har lagt op til. Alle vores DJ’s har erfaring med at læse et dansegulv og fange momentet således, at den helt rigtige musik bliver spillet på det helt rigtige tidspunkt.

MusikDJ Henrik Friis DJ

DJ Henrik DJ til fødselsdag

MusikDJ Kim DJ Til Julefrokost

DJ Kim DJ til fødselsdag

DJ Nikolas MusikDJ 2

DJ Mads DJ til fødselsdag

MusikDJ Mikkel DJ Normal

DJ Mikkel DJ til fødselsdag

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje til fødselsdagsfester.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fødselsdag.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Det er dog altid muligt, at forlænge DJ’ens spille tid hvis i synes det ville være en skam at lukke og slukke når der er godt gang i festen.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

SÅ LET ER DET AT LEJE DJ PÅ SJÆLLAND

1 I understående kontaktformular skal du skrive lidt om dit arrangement. Forventet antal gæster, hvor skal eventet holdes, dato for festen og andre detaljer du føler vi bør vide, så festen bliver efter dine tanker og behov.
2 Vi modtager din henvendelse med information om begivenheden. Herefter sender vi et tilbud retur hvor pris, lyd & lys samt generel information er beskrevet. FAQ er på bagerst side hvor oftest stillede spørgsmål er listet.
3 Når datoen for din fest nærmer sig hører du fra os igen. Mindre ændringer justeres ind, ekstra lys eller andet bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer dig op for at tale dansemusikken igennem så dine ønsker for festen bliver matchet.

Modtag gratis tilbud på dit arrangement

Her kan du modtaget et gratis uforpligtende tilbud på DJ til dit event. Skriv alt information du har på nuværende tidspunkt og vi sender et skriftligt tilbud retur indeholdende pris, beskrivelser og meget mere. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer