GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Er du ved, at planlægge en fest og vil du leje en DJ i Silkeborg, er du kommet til det rette sted. MusikDJ kan tilbyde en top professionel DJ med komplet anlæg, lys og fed lyd til din fest. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og har spillet til alle mulige fester, og dette gør os i stand til, at tilføje noget særligt til din fest. Om din fest er en mindre privatfest eller en kæmpe firmafest står vi klar, og vores DJ’s kommer med kufferten fyldt med den musik du elsker.

Rene DJ I Silkeborg MusikDJ
DJ Silkeborg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Silkeborg
Fest Leje Af DJ Silkeborg MusikDJ
DJ Silkeborg DJ Fest Musikdj
DJ Silkeborg Pult Musik
DJ Silkeborg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Silkeborg
 

DJ I SILKEBORG – ENDNU FEDERE FEST

  • En fed fest er bare federe med god dansemusik. Derfor er det, til din fest i Midtjylland, essentielt, at DJ’en spiller musik der gør, at dig og dine gæster danser hele natten, og som passer til den stemningen du ønsker. Det er vores overbevisning, at kundens behov og ønsker er af højeste prioritet, og derfor er det vigtigt for os, at vi finder ud af hvilke musiknumre du ønsker skal bringe festen op på kogepunktet. Vores erfaring er, at en tæt dialog er grundstenen for en vellykket fest med DJ, og at vi holder en god kommunikation og en forventningsafstemning gør, at du får hvad du forventer og en aftenen fyldt med smil og højt humør
  • MusikDJ har altid arbejdet ud fra følgende sætning: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Denne sætning er grunden til, at vi altid vil bede dig sende os en inspirationsliste med din yndlingsmusik og som du ønsker skal spilles til din fest. Denne liste vil vores DJ kigge igennem og bygge videre på, og sammensætte en playliste der stemmer overens med dine ønsker og behov til din fest.
  • Når festen er godt i gang i Silkeborg, vil DJ’en hele tiden forsøge, at aflæse stemningen og dine gæsters humør så den musik han spiller vil holde jer væk fra stolene og give jer lyst til, at danse natten lang. DJ’en vil desuden altid tage imod musikønsker, og vil sørge for, at de bliver spillet så de passer til den stemning du havde i tankerne. Når vores DJ spiller til din fest, er det vores største opgave, at sørge for musik og stemning der i tråd med det aftalte.
  • Når du beslutter dig for, at leje en DJ i Silkeborg, er den personlige kontakt mellem dig og din DJ enormt vigtigt. Det er afgørende for, at du får en oplevelse af, at alt er på plads, og derfor vil din DJ ringe dig op kort før din fest for, at tale om din fest, snakke om specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage i betragtning.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til din begivenhed | DJ til bryllup | DJ til fødselsdag | DJ til børnefest

Book DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Aalborg | DJ i Horsens

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Silkeborg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Silkeborg

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Silkeborg

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Silkeborg

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Silkeborg

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Silkeborg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Silkeborg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SILKEBORG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Silkeborg. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt al information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Silkeborg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til, at høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer