GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Kender du det, at du er i gang med at planlægge en stor fest for dig og dine venner, men der mangler lige som noget? En DJ i Ry er hvad der mangler. Og den kan du finde her. MusikDJ kan tilbyde dig en professionel DJ med et højt fagligt niveau med alt hvad det indebærer. Anlæg, lys, fed lyd og lækker musik mixet sammen af en DJ vil uden tvivl sætte gang i festen fra starten. Hos MusikDJ har vi mange års erfaring inde for branchen og er derfor i stand til, at levere en fest af rang til dig og dine venner. Der er ingen fest vi ikke kan hyres til, og vores DJ kommer med al den musik du overhovedet kunne ønske dig.

Rene DJ I Ry MusikDJ
DJ Ry Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Ry
Fest Leje Af DJ Ry MusikDJ
DJ Ry DJ Fest Musikdj 1
DJ Ry Pult Musik
DJ Ry Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Ry
 

DJ I RY – MUSIK FOR ALLE PENGENE

  • God dansemusik og en fed stemning er efter vores mening det vigtigste når du booker en DJ i Midtjylland til din fest. Hos MusikDJ gør vi alt i vores magt for, at din fest bliver en fest med musik efter din smag, og derfor er det vigtigt for os, at vi har en god kommunikation med dig. Hvilken musik der er den rigtige for dig og din fest, betyder alt for om festen bliver en succes. Tæt dialog og udveksling af inspiration er essentielt for, at DJ’en kan spille den musik du ønsker og at alt går som det skal.
  • Hos MusikDJ arbejder vi ud fra en bestemt sætning: den bedste fest starter med de bedste forberedelser. Derfor vil vi altid bede dig sende os en musikliste med de sange du ikke kan undvære til din fest. Den vil fungerer som en inspirationsliste for den DJ vi sender ud til dig. Han vil bygge videre på din liste og sørge for, at musikken passer perfekt til den stemning du ønsker skal herske til din fest.
  • Imens din fest i Ry er godt i gang og dine gæster danser deres sko i laser, vil DJ’en hele tiden sørge for, at aflæse dine gæster og stemningen i rummet, så musikken hele tiden passer perfekt. Vi bestræber os på, at holde dansegulvet fyldt hele aftenen og sørge for, at folk hygger sig. Hvis dig eller dine gæster har specielle ønsker til musikken i løbet af festen, snakker i bare med DJ’en og så vil han få det til at passe ind på det helt rigtige tidspunkt. Vores opgave er, at skabe den fedeste fest for dig, og derfor er det vigtigt, at musikken er den helt rigtige.
  • Hos MusikDJ prioriterer vi den personlige kontakt mellem dig og din DJ meget højt, fordi vi mener det skaber den bedste fest i sidste ende. Dette er også grunden til, at din helt egen DJ vil ringe dig op inden festen, og tale med dig omkring dine forventninger, specielle ønsker og eventuelle indslag til selve festen. Det er også her et godt tidspunkt, at gennemgå festen skridt for skridt så i begge er enige om, hvad der skal foregå.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til begivenheder |  DJ til julefrokost |  DJ til privatfest |  DJ til 90’er fest

Book en DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Odense | DJ i Vejle

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Ry. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Ry

DJ Mathias DJ Konfirmation

MusikDJ Mads 1 Ry

DJ Mads DJ Konfirmation

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest Ry

DJ Mikkel DJ Konfirmation

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag Ry

DJ Jesper DJ konfirmation

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Ry. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en gymnasiefest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I RY – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Ry

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer