GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du bruge en DJ i Roskilde, så er du endt det helt rigtige sted. MusikDJ kan leverer en yderst professionel DJ med fuldendt anlæg, fed lyd og lækkert lys som kan sætte gang i enhver fest lige fra starten. Med en hel del års erfaring indenfor branchen med alle former for fest, er vi mere end kompetente til, at give dig en usædvanlig god oplevelse. Alle mulige arrangementer kan vi hyres til, og vi kommer med alverdens musikgenre i lommen.

Rene DJ I Roskilde MusikDJ
DJ Roskilde Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Roskilde
Fest Leje Af DJ Roskilde MusikDJ
DJ Roskilde DJ Fest Musikdj
DJ Roskilde Pult Musik
DJ Roskilde Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Roskilde
 

DJ I ROSKILDE – DIN FEST DIN MUSIK

  • Alfa og omega ved en DJ til din fest i Hovedstadsområdet er i vores optik god dansemusik, som er efter dig og dine gæster ønsker. Det er en fest for dig og dine kære og hos MusikDJ forsøger vi at finde ud af hvilken type musik, der er den helt rigtige til lige præcis din fest. Dette gøres bedst ved, at have en tæt dialog inden din fest omkring hvilke musikalske genrer du ønsker skal spilles. Samtaler og forventningsafstemning er vigtige så alle detaljer omkring musikken og det mobildiskotek vi leverer er præcis som det skal være.
  • Hos MusikDJ arbejder vi ud fra denne sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi beder dig derfor altid om, at lave en musikliste med din yndlingsmusik, der fungerer som inspiration til musikken. DJ’en vil læse musiklisten igennem, forberede sig ud på bedste vis, og bygge videre på musiklisten inden din fest.
  • Når din fest i København er skudt i gang skal vi hele tiden forsøge, at fornemme stemningen så den rigtig musik bliver spillet på det rigtig tidspunkt. Vi tager altid imod musikønsker fra dig og dine gæster til festen og vil sørge for, at det passer ind i den musikstil vi sammen er blevet enige om. Vores vigtigste opgave er, at skabe en helt fantastisk fest for dig hvorfor musikken skal stemme overens med det forberedte.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din DJ, ved leje af DJ til din fest i Hovedstadsområdet er en meget høj prioritet hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ til festen foretage et opkald til dig hvor i taler sammen og gennemgår festen punkt for punkt. Det er også her en god mulighed, at få talt om eventuelle særlige behov, krav eller specialønsker der måtte være.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til firmafest |  DJ til julefrokost |  DJ til 30 års fødselsdag

Læs om DJ i andre byer – DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Nordsjælland | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Roskilde. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Roskilde

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Roskilde

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Roskilde

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Roskilde

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Roskilde. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Roskilde.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I ROSKILDE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Roskilde. Forventeligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Roskilde

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer