GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Står du og mangler en DJ i Rønde til at gøre din fest endnu federe? Så behøver du ikke lede længere. Hos MusikDJ har vi professionelle DJs over hele Danmark og kan uden tvivl også finde en til dig. Vores DJs sætter et komplet professionelt anlæg op med betagende lys og sprød lyd, og vil gøre din fest endnu mere episk. Vi har mange års erfaring med alle typer fester og alle vores DJs har altid alt det nye og alt det gamle med sig.

Rene DJ I Rønde MusikDJ 1
DJ Rønde Fest Lys MusikDJ 1
DJ MusikDJ Sjov Rønde
Fest Leje Af DJ Rønde MusikDJ 1
DJ Rønde DJ Fest Musikdj 1
DJ I Rønde Pult Musik 1
DJ Rønde Fest Kram MusikDJ 1
Dj MusikDJ Rønde
 

DJ I RØNDE – FED MUSIK – FED FEST

  • En fest er bare bedre med musik. Vores overbevisning er, at en fest i Midtjylland indebærer god dansemusik og et fedt lysshow som passer til dig og dine gæster. Dette kan vores DJ’s leverer. Der skal være gang i festen og derfor forsøger vi hos MusikDJ, at finde frem til hvilken slags musik du ønsker skal spilles til din fest. Ved hjælp af en tæt dialog og god kommunikation inden festen kan vi sammen finde ud af, hvilken musik du ikke kan undvære og måske også hvilken musik du ikke vil høre. På den måde kan vi sikre, at alle elementerne er på plads inden det hele går i gang.
  • Vi arbejder ud fra vores helt eget motto – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi vil derfor altid bede dig om, at sende os en musikliste med den musik du ikke kan feste uden. Denne liste vil fungerer som en inspirationsliste for DJ’en. Han vil læse din liste igennem, bygge videre på den og ende ud med en setliste der passer til dig.
  • Lige fra starten af din fest vil DJ’en hele tiden forsøge, at læse dine gæster og få en fornemmelse af stemningen og hvilken musik der får folk ud på dansegulvet til din fest i Rønde. Musikønsker fra dig og dine gæster er altid velkomne og vi vil gøre vores for, at det passer ind i den musikstil du ønsker. Vores fornemste opgave er, at skabe den helt rigtige fest for dig, og det tager vi meget seriøst.
  • Den personlig kontakt mellem dig og din DJ i Midtjylland er den bedste måde, at sikre at alt forløber som det skal til din fest i Rønde. Derfor vil din helt egen DJ ringe til dig kort før festen, så i sammen kan finde frem til hvilken stemning du ønsker at skabe og om der er eventuelle specialønsker eller indslag i løbet af aftenen som DJ’en skal tage højde for. På den måde kan vi sikre, at din fest forløber som den skal.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  Lej en DJ |  DJ til bryllup |  DJ til 60 års fødselsdag.

Læs og book DJ i anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Østjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Rønde. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Peder Fest 60 Års Rønde

DJ Peder DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Rønde

DJ Jacob DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Rønde

DJ Mikkel DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2 Rønde

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Rønde. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Rønde.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I RØNDE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Ribe. Forventligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Rønde

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer