GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Leder du efter en DJ i Ringsted, så behøver du ikke lede længere. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med et professionelt anlæg, lyd og lys som kan sætte fart på din fest. Med mange års erfaring indenfor alle typer fester, er vi i stand til, at give dig en fest du og dine gæster sent vil glemme. Vi kan bookes til alle typer for fester og vi kommer med al den musik du og dine gæster elsker.

Rene DJ Ringsted MusikDJ 1
DJ Ringsted Fest Lys MusikDJ 1
DJ MusikDJ Sjov Ringsted
Fest Leje Af DJ Ringsted MusikDJ 1
DJ Ringsted DJ Fest Musikdj 1
DJ Ringsted Pult Musik 1
DJ Ringsted Fest Kram MusikDJ 1
Dj MusikDJ Ringsted
 

DJ I RINGSTED – DIN FEST DIN MUSIK

  • Det vigtigste ved en DJ til din fest i Midtsjælland er efter vores overbevisning fed musik, som passer til dig og dine gæster. Det er din fest og hos MusikDJ mener vi det er alpha og omega, at vi finder ud af hvilken musik, der er den rigtige til netop din fest. Dette gøres ved hjælp af en god dialog mellem os og dig inden din fest så vi sikre os, at DJ’en spiller den slags musik du foretrækker. Tæt kommunikation og udveksling af inspiration er en prioritet så alt til din fest bliver efter dine ønsker.
  • Vores motto er: den bedste fest starter med de bedste forberedelser. For at DJ’en kan forbedrede sig bedst, beder vi dig derfor altid om, at sende os en musikliste som inspirationsliste til DJ’en. Han vil hente ideer fra din liste, bygge videre på musiklisten inden selve festen og på den måde sørge for at musikken passer til dine ønsker.
  • Mens dig og dine gæster har et brag af en fest forsøger DJ’en hele tiden, at læse stemningen, så han kan tilpasse musikken så der er mest mulig gang i din fest hele tiden. Musikønsker fra gæsterne til festen er altid velkomne og DJ’en vil sørge for, at flette dem ind så de passer perfekt til resten af musikken. Vores vigtigste opgave er, at gøre din fest til noget du vil huske, og derfor er det vigtigt at musikken bliver tilrettelagt helt rigtigt.
  • Den personlige kontakt når du lejer en DJ i Ringsted til din fest er en af de ting vi hos MusikDJ ikke går på kompromis med. Derfor vil du blive kontaktet af din personlige DJ inden festen hvor i taler sammen om dine forventninger, og hvad der helt præcist skal foregå til festen. Det er her også et godt tidspunkt, at få snakket om specielle ønsker, forhold eller indslag DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til begivenhed |  DJ til børnefest |  DJ til gymnasiefest |  DJ til julefrokost

Book DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Ringsted. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Kim Horn Bornefest Ringsted

DJ Mikkel DJ

DJ Peder Fest 60 Års Ringsted

DJ Peder DJ

DJ I Ringsted Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ

MusikDJ Rene DJ Normal Ringsted

DJ Rene DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Ringsted. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Ringsted.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I RINGSTED – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Ringsted

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer