GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Står du og mangler en DJ i Ribe til at fyre op under din fest? Så behøver du ikke lede længere. MusikDJ har professionelle DJs over hele Danmark og kan også finde en til dig. Vores DJs kommer med komplet professionelt anlæg, lys og lyd, og vil uden tvivl gøre din fest endnu mere episk. Vi har mange års erfaring med alle typer fester og alle vores DJs har tonsvis af musik i ærmet.

Rene DJ Ribe MusikDJ 1
DJ Ribe Fest Lys MusikDJ 1
DJ MusikDJ Sjov Ribe
Fest Leje Af DJ Ribe MusikDJ 1
DJ Ribe DJ Fest Musikdj 1
DJ I Ribe Pult Musik 1
DJ Ribe Fest Kram MusikDJ 1
Dj MusikDJ Ribe
 

DJ I RIBE – ALTID FED MUSIK

  • En fest er sjældent en fest uden musik. Vores overbevisning er, at en DJ til din fest i Sønderjylland indebærer god dansemusik og et fedt lysshow som passer til dig og dine gæster. Festen skal handle om dig, og derfor forsøger vi hos MusikDJ, at finde frem til hvilken slags musik der er det helt rette til din fest. Ved hjælp af en tæt dialog og god kommunikation inden festen finder vi sammen frem til hvilke musikgenre du ønsker til din fest. En god samtale og en klar forventningsafstemning er hovedårsagen til, at alle elementerne er på plads inden det hele går i gang.
  • Vi arbejder ud fra vores helt eget ordsprog – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi vil derfor altid bede dig om, at sende os en musikliste med dine ønsker som vil fungerer som en inspirationsliste for DJ’en. Han vil læse din liste igennem, bygge videre på den og ende ud med en setliste der passer til dig.
  • I løbet af selve festen vil DJ’en hele tiden forsøge, at læse dine gæster og få en fornemmelse af stemningen og hvilken musik der får folk ud på dansegulvet til din fest i Ribe. Vi tager altid imod musikønsker fra gæsterne og gør vores for, at det passer ind i den musikstil du ønsker. Vores fornemste opgave er, at skabe den helt rigtige fest for dig, og det tager vi meget seriøst.
  • En personlig kontakt mellem dig og din DJ i Sønderjylland er den bedste måde, at skabe rammerne for en vellykket fest på. Dette er også grunden til, at din personlige DJ vil ringe til dig for, at snakke med dig om din vision for din fest, eventuelle indslag eller specialønsker og ikke mindst hvordan du vil have festen til, at foregå. På den måde er du sikker på, at alt vil gå som det skal.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  Lej en DJ |  DJ til bryllup |  DJ til 60 års fødselsdag.

Book og læs mere om DJ i anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Sønderjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Ribe. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Peder Fest 60 Års

DJ Peder DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Ribe. Prisen afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er der mulighed for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste evne at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Ribe.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I RIBE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Ribe. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Ribe

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer