DJ Sebastian

Sebastian Moreno har altid været forelsket i musik helt tilbage fra Frank Sinatras, og the Rat Pack’s tid, til det helt nye, hvilket også afspejles når han står bag pulten. Han elsker at bevæge mig ned gennem årtierne og i vil kunne opleve en ulidelig kærlighed til musikken og energi der ikke kan måles når han står bag Pladespillerne.

Hans umådelig viden kommer til dels fra en fantastisk lærermester og hans arbejde på Old Irish Pub, som henvender sig til det ældre publikum. Samtidig spiller han på flere store klubber i København hvor han deler ud af sin viden om den ældre musik.

DJ Moreno formår gang på gang at holde en fest, med sin omfattende viden om musik og de 1000 forskellige numre de glade festgæster ønsker, formår han at holde genren og samtidig holde et fyldt dansegulv. Med hans energi, hans liv og væsen er denne DJ festen absolutte midtpunkt!

Sara, Tidligere Chef Old Irish Pub Helsingør

Smilende og energisk DJ bag pulten

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)