DJ Rene A

DJ Rene er en særdeles erfaren herre. Han har spillet de sidste 25 år som DJ på de største spillesteder i København til de små privatfester hjemme i haven. Rene har spillet som fast inventar i Cirkus Bygningen – Wallmanns i en lang årrække og ved hvad der skal til for skabe en god dansefest for et stort publikum.

Rene har spillet til et utal af firmafester, bryllupper og privatarrangementer igennem hans tid som DJ. Han har teknikken i orden og er helt opdateret på det nyeste musik via hans arbejde på de store spilletider i København og resten af Sjælland.

Send en forespørgsel

DJ med bred musiksmag og genial mixe-teknik

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.