DJ Noliou

DJ Noliou har mere end 20 år som DJ på bagen. Han startede som 18 årig med at spille på lokale klubber og har de seneste 10 år kørt som mobil-DJ i hele landet. Noliou er oprindeligt født og opvokset i Århus men er i dag bosiddende på Sjælland. DJ Noliou, der er hans kunstnernavn, har en utrolig stor erfaringsflade med en bred vifte af fest-typer. Fra modeshows, konfirmationer, bryllupper, de store firmafester til de mindre fødselsdage, hvor der blot skal gives fuld gas.

DJ Noliou gør en ære i at spille musik til sit publikum. Sammen forbereder han en playliste, der er udgangspunkt for aftenen, men er ikke bange for at skifte retning eller tage imod ønsker såfremt dette er et behov. Igennem de seneste 20 år har DJ Noliou samlet en stor mængde erfaring og musikvidenskab, der gør ham til en stjerne bag DJ-pulten. Skriv til os hvis du ønsker at leje DJ med DJ Noliou bag pulten

Den alsidige DJ

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)