Pianisten – Kamilla Haugaard

Livemusik gør stemningen til noget helt særlig. Musik spillet live fanger øjeblikket og skaber tilstedeværelse i nuet. Selv som baggrundsmusik til en bred vifte af lejligheder kan en pianist skabe de helt rette rammer for den gode klassiske og romantiske stemning. Der er rigtig mange muligheder hvor en pianist kan passe ind til jeres arrangement. Om det er det klassiske flygel eller el-piano vil stemningen og lyden være med til at skabe det rette lydtæppe.

Kamilla, er både pianist og sanger og har en kandidatgrad fra musikkonservatoriet, hvilket gør hende til en professionel og velspillende musiker med stor kærlighed til hendes passion! 

Vi kan anbefale pianist til blandt andet;

  • Velkomst
  • Reception
  • Vielse
  • Under middagen
  • Musikalske indslag

BOOK PIANIST KAMILLA HAUGAARD

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PIANIST

Har du brug for en pianist til firmafest, bryllup eller fødselsdag og er interesseret i at høre mere, så skriv og modtag et gratis uforpligtende tilbud. Venligst benyt nedenstående kontaktformular, beskriv tankerne til eventet og hvilke ønsker og behov du har til musikken.

  1. Beskriv umiddelbare tanker til eventet. Antal gæster, placering, dato for festen og de andre små detaljer som er så vigtige at få med. Gerne en smule om forventningen til musikken.
  2. MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse. Vi sender et tilbud retur med pris med mere. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne og den gode musik til arrangementer.
  3. Når eventet nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Ændringer justeres ind og vi får talt sidste elementer igennem. Pianisten ringer dig op og bekræfter aftalerne.