GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Ønsker du at supplere din fest med en DJ i Odense og omegn, kan du trygt blive her. Vi kan tilbyde en top professionel DJ med komplet anlæg, fed lyd og lækre lys-effekter, som med garanti vil gøre din fest til noget helt specielt. Vi har mange års erfaring indenfor alle typer af fester og dette gør os i stand til, at leverer en fest af rang.

Rene DJ Odense MusikDJ
DJ Odense Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Odense
Fest Leje Af DJ Odense MusikDJ
DJ Odense DJ Fest Musikdj
DJ Odense Pult Musik
DJ Odense Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Odense
 

DJ I ODENSE – MUSIK OG FEST NATTEN LANG

  • Musikken er ofte det der gør hele forskellen til en fest. Til din fest med DJ på Fyn leverer vi god dansemusik og fede lys effekter, som passer til dig og dine gæster. En fest aften efter dine ønsker bliver en realitet når vi sørger for, at finde den helt rigtige musik til din fest. For at kunne dette går vi meget op i, at have en tæt dialog inden festlighederne og på den måde klarlægge dine umiddelbare ønsker til hvilke musikgenre du finder passende. Personlig kontakt og forventningsafstemning gør hele forskellen for, at vi kan leverer alt præcis som du vil have det når du booker DJ i Odense.
  • Forberedelse er alpha og omega for en god fest. Derfor beder vi dig altid om, at sende os en liste med de musik numre du bare ikke kan undvære. Din DJ vil læse listen igennem og bygge videre på den, så han er bedst muligt forberedt til, at spille din fest op på helt nye højder.
  • Når den store dag endelig er kommet, vil DJ’en sørge for hele tiden, at tilpasse musikken og lyset til stemningen og på den måde skabe den helt rigtige fest for dig. Vi tager altid imod musikønsker fra dine gæster, og vil sørge for at passe dem ind på de rigtige tidspunkter. Vores opgave er, at sørge for at alt går som det skal og at du vågner dagen efter med en følelse af en vellykket fest med fed musik.
  • En personlig kontakt mellem dig og DJ’en er essentiel, og noget vi prioritere meget højt. Derfor vil din helt personlige DJ ringe til dig, så i sammen kan finde frem til hvordan din fest skal forløbe. Dette er også en god mulighed for, at snakke om eventuelle specielle ønsker, indslag eller andet. Dette er den bedste måde, at gennemgå festen skridt for skridt, så alt bliver som du ønsker det.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til 80’er fest |  DJ til reception |  DJ til 40 års fødselsdag |  DJ til kobberbryllup

Book DJ i en anden by – DJ på Fyn | DJ i Svendborg | DJ i København | DJ i Århus | DJ i Aalborg

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Odense. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Ronni DJ Sjov Temafesten

DJ Ronni DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4

DJ Mathias DJ

MusikDJ Kristian DJ 40 Ars

DJ Kristian DJ

DJ Mikkel 30 Års FødselsdagMusikDJ Odense

DJ Mikkel DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Odense. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en 80’er fest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for bryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I ODENSE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest. Forventeligt antal gæster, lokationen for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Odense

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer