GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Mangler du en DJ i Odder til at sætte prikken over i’er til din fest, så er du kommet til det rette sted. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som kan sætte gang i dansegulvet fra start til slut. Vi har mange års erfaring med alle typer fester, og derfor er vi klædt rigtig godt på til, at kunne give dig en fantastisk oplevelse. Vi kan spille til alle former for fester og vi har rygsækken fuld af musik til dig.

Rene DJ Odder MusikDJ
DJ Odder Fest Lys MusikDJ
DJ I Odder MusikDJ Sjov
Fest Leje Af DJ Odder MusikDJ
DJ Odder DJ Fest Musikdj
DJ Odder Pult Musik
DJ Odder Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Odder
 

DJ I ODDER – ALTID GOD MUSIK TIL DIN FEST

  • God dansemusik er, efter vores mening, den højeste prioritet til din fest med DJ i Midtjylland. Det skal være musik der passer til dig og dine gæster og som vil gøre din fest helt unik. Det er din fest og derfor forsøger vi altid hos MusikDJ, at finde ud af hvilken type musik du foretrækker. For at kunne give dig den bedste oplevelse foretrækker vi, at føre en tæt dialog med dig inden festen skal afholdes for, at klarlægge hvilken type musikgenre du ønsker skal spilles til din fest. Det er afgørende for de små detaljer og for din fest, at alle elementer vedrørende musikken er på plads og lever op til dine forventninger.
  • Jo bedre forberedelser, jo bedre fest er et motto vi lever efter hos MusikDJ. For at din personlige DJ kan forberede sig bedst, opfordre vi dig derfor til, at lave en musikliste med dine yndlings numre. DJ’en vil kigge listen igennem, bygge videre på den og dermed sammensætte en setliste der er lige noget for dig til din fest.
  • I løbet af din fest i Odder vil DJ’en forsøge hele tiden, at afkode stemningen blandt gæsterne og dermed spille den musik der passer bedst. Vores DJs tager gerne imod musikønsker fra gæsterne og vil sørge for, at flette dem ind så det hele passer sammen med den musikstil i er blevet enige om. Vores job er at skabe den bedste fest for dig, og derfor vil vores DJs altid gøre sit absolut bedste.
  • Da vi prioriterer den personlige kontakt meget højt, vil du inden din fest modtage et opkald fra din personlige DJ i Midtjylland. Det gør han for, at i sammen kan afklare om der er specielle ønsker, indslag eller forhold han skal tage i betragtning i løbet af din fest. Opkaldet har også til formål, at i sammen kan gennemgå festen skridt for skridt og på den måde sørge for, at alt er som det skal være.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til temafest |  DJ til bryllup |  DJ til 50 års fødselsdag

Book DJ i anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Østjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Odder. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Peder Fest 60 Års

DJ Peder DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til din fest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om et bryllup anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ ODDER – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Odder. Forventligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Odder

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer