GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Synes du det er besværligt og tidskrævende, at sammensætte din egen playliste? Synes du det er irriterende, at dine gæster altid skifter nummer midt i det hele? Så har MusikDJ en løsning til dig. En DJ i Nibe kan bookes hos os. En DJ til din fest kan sætte prikken over i’et og tilføje noget helt særligt. MusikDJ udlejer DJs med professionelle anlæg, lækker lyd og fede lys. Vi har mange års erfaring med udlejning af DJs og alle vores DJs kender sit fag som de kender deres egen baglomme. En DJ fra MusikDJ vil med garanti sætte din fest i gang med et brag og spille al den musik du og dine gæster elsker, mixet sammen på en sådan måde, at din fest vil blive husket. Vi spiller til alle former for fester, og kommer altid med et bagkatalog fyldt med lige præcis det du ønsker.

Rene DJ I Nibe MusikDJ
DJ Nibe Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Nibe
Fest Leje Af DJ Nibe MusikDJ
DJ Nibe DJ Fest Musikdj
DJ Nibe Pult Musik
DJ Nibe Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Nibe
 

DJ I NIBE – ALTID KLAR TIL FEST

  • En fantastisk fest hænger oftest sammen med fantastisk musik. Man kan ikke komme uden om, at en fest bare er bedre når den bliver tilføjet god dansemusik. En DJ i Nordjylland er klar til, at gøre din fest til noget særligt. MusikDJ sørger for, at din musiksmag og dine yndlings numre bliver omdrejningspunktet for din fest. Dette gør vi ved, at føre en tæt dialog og udveksle inspiration så vi er helt enige om, hvilken form for musik der skal spilles og måske også hvilken musik der ikke skal spilles. Det er for os rigtig vigtigt, at din fest går som den skal og at du er glad og tilfreds.
  • Den bedste fest starter af de bedste forberedelser, er en sætning vi hos MusikDJ altid arbejder ud fra. Når du booker en DJ hos os, vil vi derfor altid bede dig sende os en musikliste med de sange vi ikke må undlade at spille til din fest. Denne liste vil blive givet til din personlige DJ, som vil kigge den igennem, få en føling med din musikstil og derefter bygge videre på den. På den måde sørger vi for, at setlisten til din fest er præcis som du vil have den.
  • Når din fest i Nibe er skudt i gang vil din DJ sørge for, at musikken han spiller, passer til stemningen i rummet og ikke mindst dig og dine gæster. Det er vigtigt for os, at vores DJs kan aflæse et rum og tilpasse musikken helt perfekt til din fest. Vores DJs vil bestræbe sig på, at holde dansegulvet fyldt hele aftenen og at, dine gæster har et brag af en fest. Skulle dig eller dine gæster have specielle musikønsker er i altid velkomne til, at give dem til vores DJ. Han vil sørge for, at passe dem ind i setlisten og dermed skabe en fed fest for både dig og alle dine gæster.
  • Den personlige kontakt mellem dig og den DJ der skal spilles til din fest, er noget vi prioriterer meget højt hos MusikDJ. Vi mener nemlig, at en personlig kontakt skaber rammerne for den bedste fest. Derfor vil din personlige DJ ringe til dig kort før din fest for, at gennemgå din musikliste, eventuelle specielle musikønsker eller indslag på selve aftenen. I kan også ved denne lejlighed gennemgå festen skridt for skridt, så i begge er indforstået med hvad der skal foregå.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til begivenheder |  DJ til guldbryllup |  DJ til 40 års fødselsdag |  DJ til reception

Læs og book en DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Nordjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Nibe. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Nibe

DJ Mathias DJ

MusikDJ Mads 1 Nibe

DJ Mads DJ

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest Nibe

DJ Mikkel DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag Nibe

DJ Jesper DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Nibe. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Nibe.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I NIBE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Nibe

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer