GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Stræber du efter, at holde årets fest, og mangler du en DJ i Lyngby? MusikDJ har et væld af top professionelle DJs der med et komplet sæt af lyd og lys kan sætte prikken over i’et til din fest. Med MusikDJ i ryggen kan vi sammen sørge for, at din fest vil blive husket i mange år fremover. Alle vores DJs har mange års erfaring med alle former for fester, og kan helt sikkert sætte ekstra fut i lige præcis din fest. Der er ingen fest der er for lille eller for stor.

Rene DJ I Lyngby MusikDJ 1
DJ I Lyngby Fest Lys MusikDJ 1
DJ MusikDJ Sjov Lyngby 1
Fest Leje Af DJ I Lyngby MusikDJ 1
DJ I Lyngby DJ Fest Musikdj 1
DJ I Lyngby Pult Musik 1
DJ I Lyngby Fest Kram MusikDJ 1
Dj MusikDJ Lyngby 1
 

DJ I LYNGBY – EKSTRA KRIDT TIL DINE DANSESKO

  • Når du skal leje en DJ i Storkøbenhavn er det vigtigt, at der er dansemusik, som får dig og dine gæster op af stolene og ud på dansegulvet. Her hos MusikDJ er det din fest det handler om, og vi lægger meget energi i, at klarlægge hvilken form for musik du ønsker skal sætte ild i dine gæsters sko. Alpha og omega er derfor god kommunikation mellem os og dig. På den måde kan vi sikre os, at din DJ spiller alle de sange du helst vil høre. En udveksling af inspiration er derfor rigtig vigtig, så vi rammer sømmet på hovedet.
  • Hos MusikDJ arbejder vi ud fra et motto der siger, at den bedste fest starter med de bedste forberedelser. Dette er grunden til, at vi altid vil bede dig om, at sende os en inspirationsliste med alle de numre du ikke kan undvære. Din DJ vil hente en masse inspiration fra din liste, og arbejde videre på den, så musikken er lige præcis den du havde håbet på.
  • Din personlige DJ vil i løbet af din fest sørge for, at tilpasse musikken til stemningen under hele arrangementet. På den måde kan DJen sørge for, at der hele tiden er gang i festen til langt ud på natten. DJen vil altid tage imod musikønsker fra dig og dine gæster, og sørge for, at spille dem på det helt rette tidspunkt. Det er vores opgave, at sørge for god stemning og ikke mindst god musik så dig og dine gæster kan danse til den lyse morgen.
  • En god kommunikation og personlig kontakt mellem dig og din DJ til din fest i Lyngby er essentiel for et godt samarbejde. Dette er også grunden til, at din DJ vil ringe dig op kort før festen, så i sammen kan finde frem til den helt rette løsning til din fest. En forventningsafstemning gør, at alt kører som smurt når din fest løber af staben. Det er samtidig et godt tidspunkt, at snakke om eventuelle indslag eller specielle omstændigheder til din fest.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til temafest |  DJ til bryllup |  DJ til konfirmation |  DJ til julefrokost

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Nordsjælland | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Lyngby. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Kim Horn Bornefest

DJ Mikkel Børnefest DJ

DJ Peder Fest 60 Års

DJ Peder Fødselsdags DJ

DJ Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ Privatfest

MusikDJ Rene DJ Normal

DJ Rene DJ Julefrokost

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Lyngby Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen ligger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en gymnasiefest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I LYNGBY – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Lyngby

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer