GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Synes du det er besværligt og tidskrævende, at sammensætte din egen playliste? Synes du det er irriterende, at der altid er nogen der skifter nummer midt i det hele? En DJ i Kolding til din fest kan sætte prikken over i’et og tilføje noget helt særligt. Hos MusikDJ kan du booke en DJ med professionelt anlæg, fed lyd og flotte lys. Vi har mange års erfaring med udlejning af DJs og en DJ fra MusikDJ vil med garanti sætte fart på din fest og spille al den musik du og dine gæster elsker mest. Vi kan spille til alle former for fester, og kommer altid med lommen fuld af musik til dig.

Rene DJ I Kolding MusikDJ
DJ Kolding Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Kolding
Fest Leje Af DJ Kolding MusikDJ
DJ Kolding DJ Fest Musikdj
DJ Kolding Pult Musik
DJ Kolding Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Kolding
 

DJ I KOLDING – FEST NATTEN LANG

  • Den fedeste fest indebærer oftest fed musik. En DJ i Sønderjylland er klar til, at gøre din fest ekstra fed. MusikDJ sørger for, at dine yndlings numre bliver kendetegnet for din fest. Dette gør vi ved, at vi fører en tæt dialog så vi er enige om, hvilken type musik du ønsker der skal spilles. Det er en høj prioritet for os, at din fest går som du havde forestillet dig.
  • Den bedste fest starter med de bedste forberedelser. Denne sætning er et motto vi hos MusikDJ arbejder ud fra. Når du booker en DJ hos os, vil vi på baggrund af dette altid bede dig sende os en musikliste med de sange du bare ikke kan undvære til din fest. Denne liste vil blive videresendt til din personlige DJ, som vil kigge den igennem, få en fornemmesle af din musikstil og derefter bygge videre på den. På den måde sørger vi for, at musikken vi spiller til din fest, kan holde dig og dine gæster på dansegulvet.
  • Mens dig og dine gæster er godt i gang med, at slide gulvet ned vil din DJ sørge for, at musikken han spiller, passer til jeres humør og stemning. Vores DJs vil sørge for, at holde dig og dine gæster på benene og at, i får en fest i sent vil glemme. Skulle dig eller dine gæster sidde inde med musikønsker i bare må høre, er i altid velkomne til, at give dem til DJ’en. Han vil sørge for, at spille dem på det helt rigtige tidspunkt og dermed være med til, at skabe en fed fest for jer alle sammen.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ, er noget vi prioriterer enormt højt hos MusikDJ. Derfor vil din DJ ringe til dig kort før din fest for, at gennemgå den forberedte musikliste, eventuelle specielle ønsker eller indslag på selve aftenen. I vil også gennemgå festen skridt for skridt, så i er helt enige om hvad der skal foregå.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til begivenheder |  DJ til sølvbryllup |  DJ til temafest |  DJ til reception

Læs mere om DJ i anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Sønderjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Kolding. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Kolding

DJ Mathias DJ

MusikDJ Mads 1 Kolding

DJ Mads DJ

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest Kolding

DJ Mikkel DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag Kolding

DJ Jesper DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Kolding. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Kolding.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I KOLDING – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest i Kolding. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Kolding

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer