GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du bruge en DJ i Sunds til fest eller event, så er du kommet til det rette sted. MusikDJ kan tilbyde top professionelle DJs med komplet mobildiskotek, lyd og lys, som kan sparke din fest i gang med et brag. Med rigtig mange års erfaring i branchen med alle typer af fester, er vi de rette til, at give dig og dine gæster en fantastisk oplevelse. Vores DJs kommer med alle former for musik og genre, og kommer for at gøre din fest til noget særligt.

Rene DJ I Sunds MusikDJ
DJ Sunds Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Sunds
Fest Leje Af DJ Sunds MusikDJ
DJ Sunds DJ Fest Musikdj
DJ Sunds Pult Musik
DJ Sunds Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Sunds
 

DJ I SUNDS – PRIKKEN OVER I’ET TIL DIN FEST

  • Det vigtigste en DJ til din fest i Midtjylland kan leverer er, efter vores mening, god dansemusik, som opfylder dine og dine gæsters behov. Hos MusikDJ forsøger vi, at finde ud af hvilken form for musik du og dine gæster foretrækker, så vores DJ kan levere præcis hvad i har brug for. En tæt dialog og en fornuftig forventningsafstemning er en af de vigtigste elementer når vores DJ skal spille til din fest. Ved at føre en god samtale kan vi få alle aspekter af din fest på plads, så alt bliver som du havde håbet på.
  • Vi arbejder ud fra dette motto: den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi beder dig derfor altid om, at lave en liste med alle dine yndlings numre og ønsker, som herefter fungerer som inspirationsliste til vores DJ. DJ’en vil læse din liste igennem, og bygge videre på musiklisten og på den måde forberede sig til, at give dig et brag af en fest.
  • Når den længe ventede fest i Sunds endelig er i gang og dig og dine gæster er i fuld gang med, at slide hul på dansegulvet, vil DJ’en hele tiden aflæse stemningen og dig og dine gæster og ud fra dette tilpasse musikken. Dette vil han også gøre med eventuelle musikønsker dig eller dine gæster skulle komme med i løbet af aftenen.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest i Midtjylland er en meget høj prioritet hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ ringe til dig inden festen hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen punkt for punkt. Det er samtidig her en god mulighed for, at få talt om specialønsker, indslag eller andet.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 40 års fødselsdag |  DJ til konfirmation |  DJ til 80’er fest.

Vil du læse og booke DJ i en anden by kan det gøres her – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Midtjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Sunds. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Ronni DJ Sjov Temafesten Sunds

DJ Ronni DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Sunds

DJ Mathias DJ

MusikDJ Kristian DJ I Sunds 40 Ars

DJ Kristian DJ

DJ Kim Horn Bornefest Sunds

DJ Kim DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Sunds. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Sunds.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ SUNDS – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Sunds. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Sunds

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer