GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Stræber du efter at holde årets fest og skal du derfor bruge en DJ i Hvidovre, er der ingen grund til, at lede videre. Hos MusikDJ kan vi tilbyde dig en yderst professionel DJ med komplet anlæg, super fed lyd og helt igennem fantastiske lys, som med garanti vil gøre din fest endnu federe. Vi har mange års erfaring og har spillet til alle typer fester, store som små, og dette gør os i stand til, at fyre op under din fest.

Rene DJ I Hvidovre MusikDJ
DJ I Hvidovre Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Hvidovre
Fest Leje Af DJ I Hvidovre MusikDJ
DJ I Hvidovre DJ Fest Musikdj
DJ I Hvidovre Pult Musik
DJ I Hvidovre Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Hvidovre
 

DJ I HVIDOVRE – FEST TIL DEN LYSE MORGEN

  • For os hos MusikDJ er god dansemusik lig med en god fest. Til din fest i Storkøbenhavn kan vi levere netop dette til dig og dine gæster. Det er din fest og derfor skal musikken også passe til dig. Det er enormt vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med den musik vi spiller til din fest, og derfor vil vi altid holde en tæt kontakt og en god kommunikation med dig lige fra starten. Vi mener nemlig, at en tæt kontakt og en sund forventningsafstemning er vejen frem til, at klarlægge dine behov og ønsker, så din fest bliver præcis som du havde ønsket dig.
  • Hos MusikDJ mener vi, at grundig forberedelse er alpha og omega for en god fest. Dette er grunden til, at vi altid vil bede dig sende os en liste med alle de musiknumre du absolut ikke kan undvære, og måske også nogle du på ingen måder ønsker skal spilles til din fest. Din helt egen DJ vil kigge listen igennem, få en fornemmelse for din smag og derefter bygge videre på den, så han er så forberedt som overhovedet muligt, til din fest i Hvidovre.
  • Når dig og dine gæster fyrer den af på dansegulvet vil din DJ hele tiden sørge for, at tilpasse musikken til stemningen og jeres behov, så folk bare ikke kan sidde stille. Musikønsker er altid velkomne hos DJ’en og han vil passe dem ind så det hele passer sammen. Det er vores ultimative opgave, at sørge for, at du får en fest som vil sætte ild i jeres sko og som vil blive snakket om i årevis.
  • Som sagt ønsker vi, at holde en god og tæt kommunikation med dig, og her mener vi selvfølgelig også mellem dig og din DJ. Han vil derfor ringe til dig inden din fest, så i kan snakke sammen direkte om hvilke behov, ønsker, specielle indslag og hvad du ellers måtte have behov for, at din DJ i Hvidovre skal vide. På den måde er i enige om hvordan tingene skal foregå. DJ’en er forberedt til punkt og prikke og du føler, at alt kommer til at gå som det skal.

Læs mere om forskellige former for fester – Pianist og DJ til bryllup |  DJ til reception |  DJ til temafest |  DJ til kobberbryllup

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Hvidovre. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Ronni DJ Sjov Temafesten

DJ Ronni DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4

DJ Mathias DJ

MusikDJ Kristian DJ 40 Ars

DJ Kristian DJ

DJ Mikkel 30 Års FødselsdagMusikDJ Odense

DJ Mikkel DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Hvidovre. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Hvidovre.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en 80’er fest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for bryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I HVIDOVRE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest. Forventeligt antal gæster, lokationen for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Hvidovre

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer