GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Har du planlagt en fest og leder du efter en DJ i Horsens, behøver du ikke lede længere. MusikDJ kan tilbyde en top professionel DJ med komplet anlæg, lækker lyd og smukt lys som bringe din fest op på et helt nyt niveau. Med et bagkatalog af mange års erfaring med alle typer fester, er vi klædt helt rigtigt på til, at give dig en fantastisk oplevelse. Vi kan hyres til alle former for fester, og vi kommer altid med favnen fuld af alverdens musikgenre.

Rene DJ I Horsens MusikDJ
DJ Horsens Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Horsens
Fest Leje Af DJ Horsens MusikDJ
DJ Horsens DJ Fest Musikdj
DJ Horsens Pult Musik
DJ Horsens Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Horsens
 

DJ I HORSENS – HOLDER DIG DANSENDE

  • Det aller vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er efter vores overbevisning rigtig god dansemusik, som er lige præcis som du og dine gæster har behov for. Fordi det er en festaften for dig og dine gæster, forsøger vi hos MusikDJ, at finde ud af hvilken musik, du mener er den rigtige til netop din fest. Dette gøres bedst ved, at føre en tæt dialog inden din fest omkring de musikalske genre du ønsker. Samtale og en forventningsafstemning er uundværlig så diverse elementer vedrørende musikken vores rolle til din fest er fuldstændig på plads.
  • Vi arbejder ud fra denne sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Derfor vil vi altid opfordre dig til, at lave en musikliste med al den musik du ikke kan undvære, der fungerer som inspiration til musikken. DJ’en vil kigge musiklisten igennem, bygge videre på musiklisten og forberede sig inden selve festen.
  • Mens dig og dine gæster er i fuld gang med, at svinge hofterne af led til din fest i Horsens, skal vi naturligvis hele tiden forsøge, at afkode stemningen så den rigtig musik spilles på det rigtig tidspunkt. Vi tager altid imod musikønsker fra gæsterne og gør vores aller bedste for, at det passer naturligt ind i den musikstil vi sammen har forberedt. Vores fornemste rolle er, at skabe en vellykket fest for dig, og derfor skal musikken også afstemmes dertil.
  • En personlig kontakt mellem dig og din helt egen DJ ved leje af DJ til din fest i Midtjylland er af største vigtighed hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ foretage et opkald hvor i sammen taler om festen, hvad der skal ske, og om eventuelle specielle ønsker, behov, krav eller indslag DJ’en skal tage med i sin forberedelse.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til reception |  DJ til kobberbryllup |  DJ til gymnasiefest

Lej DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Østjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Horsens. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Horsens

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Horsens

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Horsens

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Horsens

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Horsens. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Horsens.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I HORSENS – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Horsens. Forventeligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Horsens

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer