GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Er du ved, at planlægge en fest og synes du der mangler noget? Har du brug for en DJ i Holstebro, er MusikDJ her for, at hjælpe dig. Vi kan levere en yderst kompetent DJ med professionelt anlæg, smukt lys og fed lyd til din fest. Vi har mange år på bagen og har spillet til alle typer fester, og dette gør, at vi er de rette til at give dig en oplevelse dig og dine gæster vil snakke om længe. Lige gyldigt om det er en lille eller stor fest, står vi klar, og vores DJ’s vil altid møde op med alle de musikgenre du kunne ønske dig til din fest.

Rene DJ I Holstebro MusikDJ
DJ Holstebro Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Holstebro
Fest Leje Af DJ I Holstebro MusikDJ
DJ Holstebro DJ Fest Musikdj
DJ Holstebro Pult Musik
DJ Holstebro Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Holstebro
 

DJ I HOLSTEBRO – FEST NATTEN LANG

  • Det vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er musik man kan svinge hofterne til, og det skal være musik efter dig og dine gæsters behov. Hos MusikDJ er kundens behov en top prioritet og derfor forsøger vi altid, at finde ud af hvilken musik du helst vil danse til, til din fest, og efter vores overbevisning er en tæt dialog den bedste fremgangsmåde. Det er grundstenen for en vellykket fest med DJ, at vi holder en god kommunikation og en forventningsafstemning, så alt hvad du havde forestillet dig med en DJ til din fest stemmer overens med det du får.
  • Hos MusikDJ arbejder vi ud fra følgende motto: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Med dette motto en mente vil vi altid opfordre dig til, at sende os en musikliste som indeholder al den musik du bare ikke kan undvære til din fest. Denne liste vil være inspiration til vores DJ som vil bygge videre på den, og sammensætte en setliste der passer til dig og din fest.
  • Når dig og dine gæster er i fuld gang med, at danse jeres sko ned til sålen til din fest i Holstebro, vil DJ’en hele tiden prøve, at fornemme stemningen så den musik han spiller passer til det i gerne vil høre. Desuden er han altid åben for musikønsker, og vil sørge for, at de bliver spillet så stemningen fortsat er god resten af aftenen. Når vi spiller til din fest, er det vores fornemste opgave, at sørge for god musik og gode vibes. Alt skal passe sammen når du lejer en DJ i Holstebro.
  • Når du lejer en DJ i Holstebro, er det af største vigtighed for os hos MusikDJ, at den personlige kontakt mellem dig og din DJ er direkte og uden mellemled. Det er vitalt for, at du får en god oplevelse, og dette er også grunden til, at din DJ vil ringe dig op kort før din fest for, at gennemgå din fest punkt for punkt, snakke om specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til din begivenhed | DJ til temafest | DJ til bryllup | DJ til 50 års fødselsdag.

Lej DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Midtjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Holstebro. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

Sebastian Sjov MusikDJ2 Holstebro

DJ Sebastian DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Holstebro

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Holstebro

DJ Mikkel DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Holstebro

DJ Jacob DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Holstebro. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Holstebro.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I HOLSTEBRO – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Holstebro. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt al information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Holstebro

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til, at høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer