GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Hvis du står og mangler en DJ i Hillerød til din næste fest, er du landet det helt rigtige sted. MusikDJ kan være med til, at gøre din fest til noget helt særligt. Med en DJ til din fest kan du sætte ekstra fut i danseskoene hos både dig og dine gæster. En professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys kan gøre din fest til noget helt særligt. Vi har mange års erfaring med alle mulige former for fester, og derfor kan vi tilbyde dig lige det du mangler. Intet arrangement er for småt og vi kommer med favnen fuld af din yndlingsmusik.

Rene DJ I Hillerød MusikDJ 1
DJ I Hillerød Fest Lys MusikDJ 1
DJ I Hillerød MusikDJ Sjov 1
Fest Leje Af DJ I Hillerød MusikDJ 1
DJ I Hillerød DJ Fest Musikdj 1
DJ I Hillerød Pult Musik 1
DJ I Hillerød Fest Kram MusikDJ 1
Dj MusikDJ Hillerød
 

DJ I HILLERØD – ALTID KLAR TIL DANS

  • I vores optik er god dansemusik en af de detaljer der står højst på vores tjekliste til din fest med DJ i Nordsjælland. Musikken skal passe til dig og dine gæster og selvfølgelig anledningen. Derfor er det af meget høj prioritet, at vi finder ud af hvilken form for musik du elsker og måske også hvilken du hader. En tæt dialog er vejen frem til et fantastisk slutresultat og for, at din fest bliver helt eminent. De små detaljer vedrørende musikken er vitale og har vi dem på plads er der ingen tvivl om, at din fest bliver noget helt specielt.
  • De bedste forberedelser fører til den bedste fest. Dette er et motto vi har levet efter hos MusikDJ i mange år og for, at din DJ kan forbedrede sig bedst muligt til din fest, beder vi dig sende os en musikliste med 20-25 numre som du absolut ikke kan undvære til din fest. DJ’en vil kigge listen igennem og bygge videre på den og sammensætte en setliste der passer perfekt til dig og din fest.
  • Alt imens dig og dine gæster svinger hofterne og ikke kan sidde stille vil DJ’en hele tiden sørge for, at aflæse stemningen og humøret og på den måde tilpasse musikken så det hele smelter sammen med den musikstil du ønsker. Musikønsker er altid velkomne, og DJ’en vil sørge for, at spille dem så de passer ind bedst muligt. Vores DJ vil give alt hvad han har, for det er jo trods alt din fest det hele handler om.
  • En af vores top prioriteter er en personlig kontakt mellem dig og din DJ. Dette er også grunden til, at han personligt vil ringe til dig så i kan snakke sammen uden mellemled, og på bedst mulig vis komme frem til en fælles forståelse af hvad du har af behov og ønsker til din fest i Hillerød. Det er her også et godt tidspunkt at snakke om eventuelle specielle indslag eller andre omstændigheder du mener DJ’en skal være klar over.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til bryllup |  DJ til reception | DJ til fødselsdag

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Nordsjælland | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Hillerød. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Peder Fest 60 Års Gram

DJ Peder DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Gram

DJ Jacob DJ

DJ I Gram Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2 Gram

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Hillerød. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Hillerød.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ HILLERØD – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Hillerød. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Hillerød

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer