GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Hvis du står og mangler en DJ i Herlev til din næste fest, er du kommet til det rette sted. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en rutineret og kompetent DJ med alt hvad det indebærer. Komplet anlæg, fed lyd og fascinerende lys kan være med til, at sætte prikken over i’et til din fest i Storkøbenhavn. Med en DJs kyndige hænder på pladerne og med mange års erfaring kan du være sikker på, at der bliver spillet op til dans fra starten af. Ingen fest er for lille eller for stor, og vi tropper op med alle dine yndlingsnumre.

Rene DJ I Herlev MusikDJ
DJ I Herlev Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Herlev
Fest Leje Af DJ I Herlev MusikDJ
DJ I Herlev DJ Fest Musikdj
DJ I Herlev Pult Musik
DJ I Herlev Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Herlev
 

DJ I HERLEV – VÆR FORBEREDT PÅ ØMME FØDDER

  • Det absolut vigtigste når du lejer en DJ i Herlev er, at musikken får dig og dine gæster ud på dansegulvet. Derfor er det vigtigt for os hos MusikDJ, at musikken passer til dig og dine gæster, og vi vil derfor gerne finde ud af, hvilken form for musik du nyder mest. Ved hjælp af en tæt dialog og god kommunikation kan vi finde frem til den helt rigtige setliste til din fest. Desuden mener vi, at en forventningsafstemning er sund for begge parter så alle detaljer er på plads, så vi kan give dig det du har brug for til din fest.
  • En af de sætninger vi arbejder ud fra lyder således: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Denne sætning betyder i bund og grund, at vi altid vil bede dig om, at sende os en musikliste med 20-25 numre som måske betyder noget specielt for dig eller som du bare ikke kan leve uden. Listen vil fungerer som inspiration for DJ’en og han eller hun vil spore sig ind på din musiksmag og bygge videre på den inden selve festen.
  • Mens dig og dine gæster er godt i gang med, at bevæge fødderne til musikken, vil DJ’en hele tiden forsøge at afkode stemningen og aflæse dig og dine gæsters humør, så alt hvad han spiller passer ind og samtidig holder en rød tråd til hvad der er blevet aftalt. Med din musiksmag og stil i tankerne vil DJ’en naturligvis tage imod musikønsker under selve festen. Vores rolle til din fest er, at sørge for fantastisk musik og på den måde en vellykket fest og derfor er det vigtigt, at det hele går op i en højere enhed.
  • En af de ting vi prioriterer meget højt hos MusikDJ er den personlige kontakt mellem dig og din DJ. Derfor vil han eller hun ringe til dig personligt, så i sammen kan blive enige om hvordan aftenen skal forløbe. I kan snakke sammen om eventuelle specielle indslag, selskabslege eller måske specielle musikønsker, så DJ’en er forberedt og så alt går som det skal til din fest i Storkøbenhavn.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  Saxofon og DJ |  DJ til kobberbryllup |  DJ til temafest

Book DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ på Nordsjælland | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Herlev. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Horsens

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Horsens

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Horsens

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Horsens

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Herlev. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Herlev.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I HERLEV – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Herlev. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Herlev

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer