GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Har du planlagt din næste fest og mangler du en DJ? Hos MusikDJ kan vi hjælpe dig med en DJ i Hammel. Vi kan leverer en yderst professionel DJ med komplet anlæg, fed lys og lækkert lys som kan sætte gang i danseskoene hos dig og dine gæster. Vi har mange års erfaring inden for branchen og dette gør os i stand til, at give dig den bedst mulige oplevelse. Vi kan hyres til alle slags fester og vi kommer med kufferten fuld af musik til dig.

Rene DJ I Hammel MusikDJ
DJ Hammel Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Hammel
Fest Leje Af DJ Hammel MusikDJ
DJ Hammel DJ Fest Musikdj
DJ Hammel Pult Musik
DJ Hammel Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Hammel
 

DJ I HAMMEL – PRIKKEN OVER I’ET TIL DIN FEST

  • God dansemusik er en af de vigtigste elementer til en rigtig god fest. Derfor sætter vi en ære i, at DJ’en til din fest i Midtjylland spiller musik der passer til dine og dine gæsters behov. Det er en fest aften for dig, og derfor er det vigtigt for os, at vi finder frem til hvilken form for musik du elsker aller mest. En god samtale mellem dig og os blotlægger dit behov og dine ønsker, og gør os i stand til at give dig den fedeste fest hvor alt kører som det skal.
  • Hos MusikDJ har vi et motto – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi vil derfor altid opfordrer dig til at lave en musikliste med ønsker, så DJ’en kan hente inspiration til hvilken musik du ønsker til din fest. Han vil bygge videre på din liste og lave en sammensætning der er helt perfekt til dig.
  • Alt i mens dig og dine gæster svinger hofterne på dansegulvet forsøger DJ’en hele tiden, at læse stemningen og humøret hos dig og dine gæster. På den måde kan han tilpasse musikken til situationen og stemningen og dermed holde festen i gang og folk oppe fra stolene. Musikønsker fra gæsterne er mere end velkomne og DJ’en vil altid sørge for, at time ønskerne så de passer ind til resten.
  • Hos MusikDJ har vi fundet ud af, at den personlige kontakt ved leje af DJ til din fest i Midtjylland betyder tilfredse kunder. Derfor vil din helt egen DJ ringe til dig kort før din fest, for at gennemgå den skridt for skridt. Det er vigtigt, at i sammen finder ud af hvordan tingene skal foregå, og om der er nogle specielle forhold eller indslag DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til firmafest |  DJ til gymnasiefest |  DJ til konfirmation.

Lej en DJ i en anden by – Læs mere her – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Østjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Hammel. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Hammel

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Hammel

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Hammel

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Hammel

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Hammel. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i København.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I HAMMEL – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Hammel. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Hammel

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer