GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Når du er midt i forberedelserne til en kæmpe fest og mangler en DJ i Haderslev kan du trygt blive her. MusikDJ kan tilbyde dig en yderst egnet DJ med alt hvad der hører sig til. Komplet anlæg, lyd og lys kan tage din fest til et endnu højere niveau, og kan gøre den til årets fest. Når du lejer en DJ hos MusikDJ får du alt hvad du kunne ønske dig og mere til. Vi kan sammen få sat gang i dansegulvet og vi har mange års erfaring med alle former for fester. Vi kommer med alverdens musik i bagagen og vi har helt sikkert det du har behov for.

Rene DJ I Haderslev MusikDJ
DJ I Haderslev Fest Lys MusikDJ
DJ I Haderslev MusikDJ Sjov
Fest Leje Af DJ I Haderslev MusikDJ
DJ I Haderslev DJ Fest Musikdj
DJ I Haderslev Pult Musik
DJ I Haderslev Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Haderslev
 

DJ I HADERSLEV – FEST TIL DEN LYSE MORGEN

  • Vi opfatter god dansemusik som en yderst essentiel del af en god fest, og vi mener, at musikken skal passe til dig og dine gæster og ikke mindst dit arrangement. Derfor er det øverst på vores tjekliste, at vi finder frem til hvilken form for musik du mener er den helt rigtige. Dette gøres bedst ved hjælp af god og kontinuerlig kontakt. Alle de små detaljer skal være på plads når vi skal spille til din fest, så alt bliver som du havde ønsket det.
  • De bedste forberedelser fører til den bedste fest. Dette er et motto vi har levet efter hos MusikDJ lige fra starten og derfor er det yderst vigtigt, at din DJ forbereder sig bedst muligt inden din fest. Vi vil derfor altid bede dig sende os en musikliste der indeholder 20-25 numre som du på ingen måde kan undvære til din fest. Dj’en vil kigge listen igennem og derefter bygge videre på den, så setlisten passer helt perfekt til dig og din fest.
  • Når dig og dine gæster har fat ild til dansegulvet og svinger hofterne som aldrig før, vil DJ’en hele tiden sørge for, at aflæse stemningen og humøret hos dig og dine gæster så han kan spille den rigtige musik på det helt rigtige tidspunkt. Desuden tager han altid i mod musikønsker fra jer alle sammen, og vil passe dem ind så der ikke er tomt på dansegulvet på noget tidspunkt. Det er din fest det hele handler om, og det er vores opgave, at gøre den så fantastisk som muligt.
  • En personlig kontakt mellem dig og din DJ er en af vores top prioriteter. Derfor vil din peronlige DJ ringe til dig direkte så i sammen kan snakke om, hvilke forventninger du har. Det er her også en rigtig god mulighed for, at snakke om eventuelle specielle indslag, sange eller andre ring du mener din DJ skal være klar over. På den måde kan din aften forløbe uden problemer og du kan nyde din fest.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til bryllup |  DJ til privatfest | DJ til børnefest

Lej og læs mere om DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Sønderjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Haderslev. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Peder Fest 60 Års Gram

DJ Peder DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Gram

DJ Jacob DJ

DJ I Gram Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2 Gram

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Haderslev. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Haderslev.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ HADERSLEV – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Haderslev. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Haderslev

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer