GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • DJ i Greve Strand
Sidder du midt i planlægningen af en fest, og mangler du en DJ i Greve Strand? Lad MusikDJ hjælpe dig med en professionel DJ inklusive komplet anlæg, lyd og lys, så din fest vil være på alles læber mange år fremover. Med en hel del år på bagen, har vi spillet til alle former for fester og kan derfor tilbyde dig det, der gør din fest ekstra fed. Ligegyldigt om det er en fest med under 100 gæster eller over er vi klar, og DJ’en kommer med kufferten fuld af lige præcis din yndlingsmusik.

Rene DJ I Greve Strand MusikDJ
DJ I Greve Strand Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Greve Strand
Fest Leje Af DJ I Greve Strand MusikDJ
DJ I Greve Strand DJ Fest Musikdj
DJ I Greve Strand Pult Musik
DJ I Greve Strand Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Greve Strand
 

DJ I GREVE STRAND – NÅR ALT SKAL SPILLE

  • Fed musik kan tage din fest til et højere niveau og derfor er det vigtigt, at DJ’en spiller den musik der sætter gang i hofterne hos dig og dine gæster til din fest på Sjælland. Hos os prioriterer vi dine ønsker og behov rigtig højt, og dette er grunden til, at det er så vigtigt, at vi finder frem til hvilken musik du ønsker skal spilles til din fest. Vores erfaring er, at en god og tæt kommunikation er essentielt for, at du får den oplevelse du ønsker. En af de vigtigste hjørnesten er en sund forventningsafstemning, så vi sammen er enige om hvad der skal ske til din fest og hvad du ønsker at høre på din aften.
  • Hos MusikDJ har vi i mange år arbejdet ud fra et bestemt motto: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. De bedste forberedelser er i vores optik, i første omgang, inspiration. Vi vil derfor altid bede dig sende os en musikliste som indeholder den musik du ikke kan undvære til din fest. Listen sendes videre til vores DJ, som vil bygge videre på den og på den måde sørge for, at musikken passer til dig.
  • Din fest i Greve Strand er godt i gang, og din DJ sørger hele tiden for, at tilpasse musikken til stemningen og dig og dine gæster. På den måde kan han holde dansegulvet fyldt, og sørge for, at alle går hjem med ømme fødder. Musikønsker fra dig og dine gæster er desuden altid velkomne, og DJ’en vil passe dem ind i løbet af aftenen. Det er vores mission, når vi spiller til din fest, at løfte stemningen op under taget og sørge for, at dig og dine gæster har en aften der er værd, at huske.
  • Når du har besluttet dig for, at leje en DJ i Greve Strand, er det enormt vigtigt for os hos MusikDJ, at den personlige kontakt mellem dig og din DJ opstår så tidligt i forløbet som muligt. For at du skal føle, at alt går som planlagt vil din DJ ringe dig op før din fest, så i sammen kan snakke om dine forventninger og behov og eventuelle specielle ønsker eller indslag din DJ skal være opmærksom på.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til din begivenhed | DJ og saxofonist | DJ til guldbryllup | DJ til 50 års fødselsdag

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Greve Strand. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Naestved

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Naestved

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Naestved

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Naestved

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Greve Strand. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Greve Strand.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I GREVE STRAND – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Greve Strand. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt al information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Greve Strand

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til, at høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer