GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Står du og mangler en DJ i Give, så er du ikke gået forgæves. MusikDJ kan tilbyde en top professionel DJ med alt hvad det indebærer. Komplet anlæg, fed lys, lækkert lys og din yndlings musik. Vores DJs kan tilføje et ekstra element til din fest. Vi har mange års erfaring med udlejning af DJs og kan derfor sende en yderst kompetent DJ ud til dig, og give dig en oplevelse for livet. Vi kan bookes til alle typer fester, og vores DJs vil ankomme med bagagen fyldt med lækker musik og tonsvis af erfaring.

Rene DJ I Give MusikDJ
DJ Give Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Give
Fest Leje Af DJ Give MusikDJ
DJ Give DJ Fest Musikdj
DJ Give Pult Musik
DJ Give Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Give
 

DJ I GIVE – MUSIKKEN DER GØR DIN FEST TIL NOGET SÆRLIGT

  • Det vigtigste element ved en DJ til din fest i Midtjylland er hans arsenal af god dansemusik. Det er vores overbevisning, at dine og dine gæsters behov er højeste prioritet og derfor vil vores DJ sørge for, at din fest kommer til at handle om dig og dine gæster, Det er vigtigt for os, at dine foretrukne musikgenre kommer til udtryk til din fest, og derfor vil vi føre en tæt dialog med dig omkring din fest. Forventningsafstemning er en af de ting vi sørger for, at få på plads så vores DJ kan leverer det du skal bruge og så alting er perfekt til din fest.
  • Vores motto er: den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Dette er en af grundene til, at vi altid vil opfordre dig til, at sende os en musikliste med de numre du ikke kan undvære til din fest. DJ’en sørge for, at læse den igennem, bygge videre på den og på den måde sammensætte den fedeste setliste til din fest.
  • Imens dig og dine gæster danser hofterne af led til din fest i Give, vil DJ’en hele tiden aflæse stemningen og på den måde sørge for, at tilpasse musikken så de rigtige numre bliver spillet på det rigtige tidspunkt. Vi tager altid imod musikønsker fra dig og dine gæster og vil passe dem ind i den forberedte setliste. Vores fornemste opgave er, at skabe den bedste fest for dig og dine gæster og derfor er en føling med stemningen til festen vigtig for os.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest i Midtjylland prioriterer vi enormt højt hos MusikDJ. Derfor foretager din personlige DJ et opkald før din fest hvor i taler sammen og får gennemgået festen og eventuelle specialønsker eller indslag på selve aftenen.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 30 års fødselsdag |  DJ til gymnasiefest |  DJ til julefrokost.

Lej en DJ i en anden by. Klik og læs mere her – DJ i Vejle | DJ i Viborg | DJ i Århus | DJ i Sønderborg

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Give. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

Sebastian Sjov MusikDJ2 Give

DJ Sebastian DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Give

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Give

DJ Mikkel DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Give

DJ Jacob DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Give. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Give.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ GIVE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Give. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Give

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer