GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Står du midt i forberedelserne af en kæmpe fest og mangler den helt rigtige musik? Lej en DJ i Gentofte hos MusikDJ. Vi kan hjælpe dig med en yderst professionel DJ inklusive komplet anlæg, fantastisk lyd og smukke lys. MusikDJ har mange års erfaring med udlejning af DJs og vi er derfor mere end kompetente til, at hjælpe dig. Vi vil gøre alt for, at din fest i Storkøbenhavn bliver et fast samtaleemne mange år fremover. Vi kan bookes til alle former for fester og vores DJs kommer altid med favnen fuld af din yndlingsmusik.

Rene DJ I Gentofte MusikDJ
DJ I Gentofte Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Gentofte
Fest Leje Af DJ I Gentofte MusikDJ
DJ I Gentofte DJ Fest Musikdj
DJ I Gentofte Pult Musik
DJ I Gentofte Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Gentofte
 

DJ I GENTOFTE – DIN FEST, DIN MUSIK

  • Omdrejningspunktet ved en DJ i Gentofte er uden sammenligning god dansemusik. Til din fest skal musikken passe til anledningen, dig og dine gæster. Derfor er det vores opgave, at finde den helt rigtige musik. Det gør vi bedst ved, at have en tæt og kontinuerlig kommunikation inden din fest, så vi er enige om hvad du har brug for. En sund forventningsafstemning er afgørende for, at alle detaljerne er på plads så din fest bliver helt fantastisk.
  • Hos MusikDJ har vi et motto: Den bedste fest afhænger af de bedste forberedelser. Dette motto er baggrunden for, at vi altid vil bede dig sende os en musikliste med 20-25 numre som du bare ikke kan undvære til din fest i Storkøbenhavn. Den DJ der skal spille til din fest vil kigge listen igennem og bygge videre på den, så vi holder en rød tråd igennem hele setlisten. På den måde kan du nyde din fest og ikke mindst musikken.
  • Imens dig og dine gæster nyder festen og naturligvis også musikken vil din DJ hele tiden forsøge, at aflæse stemningen og passe musikken ind til jeres humør. Alt skal passe til dit arrangement og derfor er det vigtigt, at din DJ får en fornemmelse af sine omgivelser. Musikønsker er altid velkomne, og DJen vil passe dem ind så det er i tråd med den musikstil i er blevet enige om. Vores absolut vigtigste opgave er, at din fest bliver helt eminent så den vil være årets højdepunkt.
  • En personligt kontakt mellem dig og din DJ er af højeste prioritet hos MusikDJ. Derfor vil din DJ ringe til dig direkte, og snakke med dig om hvad du har af behov i forhold til musikken, og desuden også eventuelle specielle indslag eller andre forhold du mener din DJ skal være klar over.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til julefrokost |  DJ til 30 års fødselsdag |  DJ til konfirmation | DJ Udlejning.

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Gentofte. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mads 1

DJ Mads DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

DJ Kim Horn Bornefest Aarhus

DJ Kim DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Gentofte. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Gentofte.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I GENTOFTE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Gentofte. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Gentofte

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer