GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • DJ i Frederiksberg
Du står og planlægger årets fest og kommer pludselig i tanke om, at du mangler musikken! En DJ i Frederiksberg er lige det du mangler. MusikDJ har et utal af DJs til, at spille til netop din fest. Vi har mange års erfaring og har spillet til hundredevis af arrangementer. Vi kan tilbyde dig en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som kan gøre din fest til noget ekstra særligt. Ingen fest er for lille eller for stor og vi tropper altid op med favnen fuld af den bedste musik.

Rene DJ I Frederiksberg MusikDJ
DJ I Frederiksberg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Frederiksberg
Fest Leje Af DJ I Frederiksberg MusikDJ
DJ I Frederiksberg DJ Fest Musikdj
DJ I Frederiksberg Pult Musik
DJ I Frederiksberg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Frederiksberg
 

DJ I FREDERIKSBERG – FED MUSIK NATTEN LANG

  • Når du skal holde din fest i Storkøbenhavn er god dansemusik alpha og omega, og den skal selvfølgelig passe til dig og dine gæster og ikke mindst anledningen. Det er din fest det hele handler om, og derfor er det vores vigtigste opgave hos MusikDJ, at finde frem til hvilken form for musik du ønsker skal spilles. Det er vores erfaring, at en tæt og god kommunikation er vejen frem, så du kan slappe af og nyde musikken. Vi mener desuden, at en sund forventningsafstemningen er en af hjørnestenene for, at alt skal gå op i en højere enhed.
  • I vores optik afhænger den bedste fest af de bedste forberedelser. Vi vil derfor altid bede dig lave en musikliste med specifikke numre du ønsker skal spilles til din fest. Listen vil fungere som en inspiration til den DJ der skal spille til din fest. Han eller hun vil kigge den igennem, udvide den med lignende musik og på den måde sørge for, at den musik han tager med er lige præcis den musik du vil høre.
  • Når DJ’en står bag pulten og spiller musik dig og dine gæster bare må danse til, vil han hele tiden forsøge, at aflæse dig og dine gæster samt stemningen, og på den måde få sat den helt rigtige musik på, på det rigtige tidspunkt. Hvis dig eller dine gæster har nogle musikønsker, skal i ikke tøve med, at henvende jer til DJ’en. Han vil sørge for, at jeres ønsker bliver passet ind på bedst mulig vis.
  • Når du lejer en DJ til din fest på Frederiksberg er en personlig kontakt mellem dig og din DJ yderst vigtig. Derfor vil han eller hun altid ringe til dig inden din fest, så i sammen kan finde frem til hvad du ønsker skal ske til din fest. Det være sig specielle indslag, unikke musiknumre eller måske noget helt tredje.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til firmafest |  DJ til 40 års fødselsdag |  DJ til julefrokost | DJ Udlejning.

Book DJ i en anden by – Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Frederiksberg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mads 1

DJ Mads DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

DJ Kim Horn Bornefest Aarhus

DJ Kim DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Frederiksberg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Frederiksberg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ FREDERIKSBERG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Frederiksberg. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Frederiksberg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer