GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Lige meget om i skal fejre jeres kærlighed, en konfirmation eller måske noget helt tredje, kan MusikDJ tilbyde en DJ i Fredericia. Vores DJs er altid professionelle og kommer med et stort udvalg af lyd og lys til netop din fest. Skal danseskoene i gang til din fest, er MusikDJ det rette valg. Der er ingen arrangementer der er for store eller for små, og vores DJs tropper op med al den musik du elsker.

Rene DJ I Fredericia MusikDJ
DJ I Fredericia Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Fredericia
Fest Leje Af DJ I Fredericia MusikDJ
DJ I Fredericia DJ Fest Musikdj
DJ I Fredericia Pult Musik
DJ I Fredericia Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Fredericia
 

DJ I FREDERICIA – DIN FEST, DIN MUSIK

  • Hos MusikDJ er vi af den overbevisning, at god dansemusik kan sætte gang i hvilken som helst fest i Sydjylland. Det er vigtigt for os hos MusikDJ, at den musik vi spiller til din fest, passer til dig og dine gæster. Det er din fest det hele handler om, og derfor gør vi alt i vores magt for, at sørge for, at holde en god kommunikation og udveksle inspiration, så vi er enige om hvad vores DJ skal spille til din fest.
  • “Den bedste fest starter med de bedste forberedelser”. Dette er MusikDJs motto, og det er grunden til, at vi vil bede dig sende og en musikliste med 20-25 sange, som vil fungerer som inspirationsliste for vores DJ. Herefter vil han bygge videre på den inden startskuddet lyder til din fest, så musikken er alt hvad du havde ønsket dig.
  • Under hele dit festlige arrangement vil DJen sørge for, at den musik han spiller passer til stemningen og dig og dine gæsters humør. På den måde holdes festen i gang og alle kan gå hjem med trætte ben. Alle musikønsker er velkomne, såfremt de passer til festen og stemningen. DJen vil sørge for, at passe dem ind så alt går op i en højere enhed. Det vigtigste er, at din fest i Fredericia får fuld gas og her spiller musikken er stor rolle.
  • Når du lejer en DJ til din fest i Sydjylland, er det personlige kontakt mellem dig og din DJ enormt vigtig. DJen vil derfor ringe til dig inden din fest, så i sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning hvad angår musik, opsætning, eventuelle specielle indslag på selve dagen og meget mere. På den måde kan i, i samarbejde, gøre din fest helt perfekt.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til firmafest |  DJ til reception |  DJ til fødselsdag |  DJ til privatfest

Lej DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Sønderjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Fredericia. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Kim Horn Bornefest

DJ Mikkel Børnefest DJ

DJ Peder Fest 60 Års

DJ Peder Fødselsdags DJ

DJ Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ Privatfest

MusikDJ Rene DJ Normal

DJ Rene DJ Julefrokost

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Fredericia. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en gymnasiefest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I FREDERICIA – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Fredericia

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer