GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Hvis du står og mangler en DJ i Faxe, er du kommet til det rette sted. MusikDJ kan leverer en top professionel DJ med komplet udstyr med alt hvad dette indebærer. Vores DJs kan spille din fest op på et niveau du aldrig vil glemme. Vi har mange års erfaring inde fra branchen og vores DJs kommer med skuffen fuld af fed musik, lækkert lys og en fantastisk stemning.

Rene DJ I Faxe MusikDJ
DJ Faxe Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Faxe
Fest Leje Af DJ Faxe MusikDJ
DJ Faxe DJ Fest Musikdj
DJ Faxe Pult Musik
DJ Faxe Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Faxe
 

DJ I FAXE – FED MUSIK TIL DIN FEST

  • Det vigtigste element ved en DJ til din fest på Midtsjælland er, i vores optik, fed dansemusik der passer til dig og dine gæster. Eftersom vi spiller til din fest, er det vigtigt for os, at vi leverer hvad du har brug for. Derfor vil vi gennem en god samtale og en forventningsafstemning finde ud af, hvilken form for musik du ønsker skal spilles til din fest. En tæt dialog kan hjælpe os til, at finde ud af hvilken stemning du ønsker skal herske til din fest, så alle detaljerne omkring din fest er på plads når det går løs.
  • Hos MusikDJ har vi et motto: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Derfor vil vi altid opfordre dig til, at sende os en liste med dine yndlingsnumre som vil være en inspirationsliste til vores DJ. Han eller hun vil læse listen igennem og bygge videre på den, så musikken er lige præcis som du ønsker den skal være til din fest.
  • Når din længe ventede fest i Faxe endelig er skudt i gang, vil vores DJ hele tiden forsøge, at afkode stemningen og finde ud af hvilken musik dig og dine gæster ønsker, at høre og danse til. Vi tager altid gerne imod musikønsker, og vil passe dem ind så det er i tråd med den musikstil der er aftalt på forhånd. Vores fornemste opgave er, at skabe den perfekte fest for dig, og derfor skal musikken også passe hertil.
  • Det er enormt vigtigt for os hos MusikDJ, at der er en personlig kontakt ved leje af DJ til din fest på Midtsjælland. Dette er også grunden til, at din personlige DJ vil ringe til dig kort før din fest skal afholdes for, at gennemgå festen trin for trin og finde ud af om der skulle være eventuelle specialønsker eller festlige indslag der skal tages højde for.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 80’er fest |  DJ til gymnasiefest |  DJ til reception.

Læs og lej en DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Faxe. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Faxe

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Faxe

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Faxe

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ Faxe

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Faxe. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Faxe.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I FAXE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Faxe. Forventligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Faxe

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer