GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Er du i gang med, at planlægge din næste fest og mangler du en DJ? Hos MusikDJ kan vi tilbyde en DJ i Esbjerg. Vi kan leverer en top professionel DJ inklusive komplet anlæg, fed lys og lækkert lys som kan holde dansegulvet fyldt til den lyse morgen. Med mange års erfaring er vi i stand til, at give dig en oplevelse du vil huske mange år ud i fremtiden. En DJ fra MusikDJ kan bookes til alle arrangementer og kommer med al den fede musik til din fest.

Rene DJ I Esbjerg MusikDJ
DJ Esbjerg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Esbjerg
Fest Leje Af DJ Esbjerg MusikDJ
DJ Esbjerg DJ Fest Musikdj
DJ Esbjerg Pult Musik
DJ Esbjerg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Esbjerg
 

DJ I ESBJERG – DIN FEST DIN MUSIK

  • I vores optik er god dansemusik en af de større detaljer der gør din fest til noget særligt. Derfor er det vigtigt for os, at din personlige DJ til din fest i Sydvestjylland spiller musik der kan skyde festen i gang med et brag. Det er din fest og derfor er det vores opgave, at finde frem til hvilken slags musik du ønsker skal fylde lokalet til din fest. Via tæt dialog og en god samtale kan vi sammen finde ud af hvilke ønsker og behov du har til musikken til din fest.
  • “Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser” er vores motto hos MusikDJ. Dette motto er derfor årsagen til, at vi altid vil bede dig sende os en liste med dine yndlingsnumre og eventuelt musik du ikke ønsker skal spilles. Ud fra denne liste vil DJ’en sammensætte en playliste som passer til dine behov, og den stemning du ønsker at skabe til din fest.
  • Når danseskoene er kridtet og dansegulvet er indtaget til din fest, vil vores DJ i Esbjerg hele tiden forsøge, at aflæse jeres humør og stemningen og på den måde tilpasse musikken i løbet af aftenen. Han eller hun vil desuden altid gerne tage imod musikønsker fra dig og dine gæster og vil passe disse ind så de spilles på det helt rigtige tidspunkt, så din fest spiller perfekt.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ er vores efter vores mening vejen frem. DJ’en vil derfor give dig et opkald, hvor i direkte sammen kan blive enige om, hvordan din fest bliver den fedeste og hvordan du ønsker aftenen skal forløbe. Dette er også en god mulighed for, at snakke om dine forventninger, eventuelle specialønsker eller indslag du ønsker DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 60 års fødselsdag |  DJ til konfirmation |  DJ til 80’er fest

Eller læs mere om DJ i anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Sønderjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Esbjerg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Esbjerg

DJ Mathias DJ

MusikDJ Mads 1 Esbjerg

DJ Mads DJ

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest Esbjerg

DJ Mikkel DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag Esbjerg

DJ Jesper DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Esbjerg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Esbjerg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I ESBJERG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Esbjerg. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Esbjerg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer