GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • Bryllup
  • DJ til bryllupsmesse hos Bridenista i København

DJ til bryllupsmesse hos Bridenista i København

For første gang afholdte Bridenista bryllupsmesse for godt 150 inviterede gæster i indre København. Messen bød på kjoleshow sammensat af Lasse Spangenberg, middag og vinsmagning og selvfølgelig musik serveret fra en af vores DJs under messen. Se billeder og læs mere om den skønne aften.

Hvad og hvem er Bridenista?

Bridenista er, som de selv skriver det, for brudene. Det er et online medie, der skriver og interesserer sig for look, mode, styling og koordinering af bryllupper. De går op i detaljer og formår at få kvinden i centrum og hendes ønsker.

Bridenista består af Stine, der har 15 års erfaring med planlægning af bryllupper. Den anden del af Bridenista er Kamilla, der fokuserer på de kreative aspekter af et bryllup, såsom styling, detaljer, look osv.

Sammen på aftenen havde de to ildsjæle skabt et utrolig flot arrangement hvor forskellige bryllups-leverandører inden for alverdens brancher var mødt talstærkt op for, at vise hvad de kan bidrage med. MusikDJ var selvfølgelig med inden for kategorien DJ til bryllup.

DJ Til Bryllupsmesse Bridenista MusikDJ (1)
DJ Til Bryllupsmesse Bridenista MusikDJ Anretning (1)
DJ Til Bryllupsmesse Bridenista MusikDJ Kage (1)
DJ Til Bryllupsmesse Bridenista MusikDJ Pink (1)
 

Musik, mad, kage og drinks

Til bryllupsmessen afholdt i KFUMK’s lokaler i indre København var mange leverandører mødt talstærkt op. Der var video- og fotografer, kageleverandører, bartendere, sminkører, florister, kokke, tjenere musikere og selvfølgelig DJ Mads, der sørgede for den gode stemning.

Aftenen forløb således, at alle de 150 inviterede brude blev budt velkommen i lokaler hvor alle leverandører stod klar og kunne fortælle om deres produkter. Vi havde en stand med kataloger, visitkort og kulørte lamper hvor uddybende spørgsmål kunne besvares.

DJ Til Bryllupsmesse Stand Med DJ (1)
DJ Til Bryllupsmesse Stand Og DJ (1)
DJ Til Bryllupsmesse Foredrag DJ (1)
DJ Til Bryllupsmesse Middag DJ (1)
 

Kjoleshow med Lasse Spangenberg

Aftenens højdepunkt må nok siges at være Lasse Spangenberg, som fremviste nogle utrolig flotte kreationer. Fra store kjoler med lange slæb, til fest-kjoler med elegante head-pieces blev fremvist. Til at akkompagnere modellerne spillede vi musik kurateret af Lasse selv.

Vi stod for at live-mixe musikken så det passedede til kjolerne og den stemning, som skulle fremvises. Det var ikke nogen let opgave, da genrerne skiftede fra 60’er musik til nutidigt R’n’B, som både skifter i tempo og volumen. Til trods var der stående klapsalver til både Lasse og DJ Mads for at levere en god og flot oplevelse.

Det var alt i alt en super dejlig aften og 150 forventningsfulde brude gik hjem med en super dejlig oplevelse. Hos MusikDJ elsker vi at spille til bryllupper, da stemningen altid er høj og fyldt af masse af danseglade gæster. Vi glæder os allerede til næste år.

DJ Til Bryllupsmesse Kjoler2 (1)
DJ Til Bryllupsmesse DJ Kjoleshow (1)
DJ Til Bryllupsmesse Lasse Spangen (1)
DJ Til Bryllupsmesse Kjoler (1)
 Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer