GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Søger du en lokal DJ på Bornholm, der kan spille op til fest og dans? Så er du landet det helt rigtige sted. MusikDJ har en lang række erfaring med forskellige former for fester og events på Bornholm. Om det er fødseldag, firmafest eller bryllup som kan vi hjælpe med en dygtig og kompetent DJ med komplet anlæg, lys og lyd. Læs mere i det nedenstående om DJ på Bornholm og hvilke services du kan forvente når du booker DJ til din fest.

Rene Dj I Bornholm Musikdj
Dj Bornholm Fest Lys Musikdj
Dj Musikdj Sjov Bornholm
Fest Leje Af Dj Bornholm Musikdj
Dj Bornholm Dj Fest Musikdj
Dj Bornholm Pult Musik
Dj Bornholm Fest Kram Musikdj
Dj Musikdj
 

DJ PÅ BORNHOLM – DANSEMUSIK HELE AFTENEN

  • Musikken er altafgørende for en god dansefest. Derfor er det i MusikDJ vores vigtigste opgave at skabe rammerne for en god fest via musikken. Dette gør vi ved at forventningsafstemme og gå i tæt dialog omkring genrer og specifikke stilarter. Sammen forbereder vi den rigtig musik til aftenen således at vi med sikkerhed får succes til festen. Helt konkret så opfordrer vi dig som kunde, til at lave en inspirationsliste på 15-25 musiknumre, som du tænker vil være succes til din fest. Skulle dine gæster have et ønske, så er det selvfølgelig mere end velkomment.
  • At kunne læse et dansegulv kommer udelukkende ved at have spillet til rigtig mange fester og arrangementer. Derfor vil den bornholmske DJ, være matchet op med passende erfaring. Det er vigtigt at DJ’en kan spille den rigtige musik på det helt rigtige tidspunkt, hvorfor det at kunne læse et dansegulv er så vigtigt. Omstillingsparathed og nærvær er ligeledes essentielt for en god fest når dansemusikken skal leveres Vores DJ’s tager personligt ansvar ved at ringe dig op i ugerne op til festlighederne således at alle aftaler bliver overholdt og tjekket i sømmene.

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

 

Vores erfarne DJs på Bornholm

Når du lejer et mobildiskotek til din fest på Bornholm er den gode dansemusik dirigeret af en god DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring og tager ansvar for din fest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så den rigtige musik spilles på det rigtige tidspunkt og selvfølgelig og generelt er til for at levere den gode dansemusik til arrangementet.

DJ Nikolas MusikDJ 2

DJ Mads DJ – Bornholm

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4

DJ Mathias DJ – Bornholm

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest

DJ Mikkel DJ – Bornholm

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag

DJ Jesper DJ – Bornholm

 

TRE SKRIDT – BOOK DJ PÅ BORNHOLM

1 I kontaktformularen herunder skal du beskrive lidt om din fest eller event. Forventet antal gæster), dato, skal arrangementet afholdes i Nexø, Rønne, Svaneke? Dette er vigtigt at vide for os så vi kan give den bedst mulige service til din fest.
2 Efter MusikDJ modtager din henvendelse med information om fødselsdagen, behandler vi dine informationer og retur modtager du et tilbud. Pris, lys og lyd er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andre elementer, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten af planlægningen.
3 Når festen nærmer sig hører du fra os igen. Eventuelle ændringer justeres ind, mere lys bliver booket på og andre elementer bliver koordineret. Din personlige DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for festen rammer helt rigtigt.

Modtag tilbud på DJ på BORnholm

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende fest på Bornholm. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer