GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Går du og leder efter en DJ i Ballerup, behøver du ikke lede længere. MusikDJ har et arsenal af DJs til lige netop din fest, inklusive alt hvad der hører sig til. Kombinationen af fed lyd og fascinerende lys kan tage din fest til næste niveau og med mange års erfaring, er MusikDJ yderst kompetente og kan hyres til alle former for fester. Vores DJs kommer altid med favnen fuld af netop den musik du elsker.

Rene DJ I Ballerup MusikDJ
DJ I Ballerup Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Ballerup
Fest Leje Af DJ I Ballerup MusikDJ
DJ I Ballerup DJ Fest Musikdj
DJ I Ballerup Pult Musik
DJ I Ballerup Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Ballerup
 

DJ I BALLERUP – PÅ MED DANSESKOENE

  • Efter vores mening er omdrejningspunktet for en DJ til din fest i Hovedstadsområdet god dansemusik, som passer til dig og dine gæsters humør og naturligvis anledningen. Det skal være en festaften efter dit hoved og hos MusikDJ vil vi altid gerne vide hvilken musik, du mener er den rigtige til netop din fest. Her mener vi, at en tæt dialog inden festlighederne omkring musikalske genrer samt en forventningsafstemning er afgørende så alt forløber som det skal under hele dit arrangement.
  • Vi har arbejdet ud fra den samme sætning i mange år: den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Dette motto er grunden til, at vi altid vil opfordre dig til, at lave en musikliste med ønsker, der vil fungere som inspirationsliste for DJ’en. Han vil læse musiklisten igennem, bygge videre på musiklisten inden selve festen, og på den måde sammensætte et set af din yndlingsmusik.
  • Når datoen for din fest i Ballerup endelig er kommet, vil DJ’en hele tiden sørge for, at læse dansegulvet og stemningen så den musik han spiller passer helt perfekt. Musikønsker fra dig og dine gæster er altid velkomne, og DJ’en vil gøre sit for, at spille dem så de passer ind i løbet af aftenen. Vores formål er, at skabe en helt fantastisk fest for dig og her spiller musikken er stor rolle.
  • Når du lejer en DJ i Hovedstadsområdet hos MusikDJ er det vigtigt for os, at få etableret en personlige kontakt mellem dig og din DJ. Derfor vil din DJ ringe til dig kort før festen så i kan tale sammen direkte og gennemgå festen skridt for skridt. På den måde sørger vi for, at alt er som det skal være til din fest, og at der bliver taget højde for eventuelle specielle indslag eller omstændigheder.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til konfirmation |  DJ til bryllup |  DJ til 30 års fødselsdag

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Nordsjælland | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i København. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4 (1) (1)

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 (1)

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Ballerup. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Ballerup.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I BALLERUP – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Ballerup. Forventeligt antal gæster, lokationen for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Ballerup

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer