GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

DJ AVIAJA

AVIAJA er en københavner baseret DJ og sangeride, som har spillet på nogle af de mest upfront klubber i København. Fra Condesa, Pumpehuset, Chateau Motel, VEGA, IDEAL bar, Bakken, Jolene og Kupé. Udover at have spillet i det danske natteliv, har spillet på det officielle Roskilde Festival, SmukFest, SPOT i Århus, Spot på Grønland, Distortion, STRØM Festivalen og det legendariske Coma Club, som Kenneth Bager står bag.

Aviaja er kendt for sin gode energi bag DJ-pulten, sine evner til at mixe og vælge musik, samt være i øjenhøjde med gæsterne. Hendes spillestil svinger fra det elektroniske house og lounge til Funk og NU-Disco.

Listen er lang af steder AVIAJA har besøgt. For at nævne nogle få private og erhvervsrelateret steder kan nævnes: GF Forsikring, Puma, Novo Nordisk, Illum rooftop, HK, Amnesty International, Folkemødet, Very Agency, Smirnoff, Odeon Odense, Redbull Music Academy, Ivækst Awardshow og Bestseller,

DJ Aviaja MusikDJ (1)
DJ Aviaja MusikDJ Pink2 (1)
DJ Aviaja MusikDJ Magasin (1)
DJ Aviaja MusikDJ Profil2 (1)
DJ Aviaja MusikDJ Fingers (1)
DJ Aviaja MusikDJ Profil (1)
DJ Aviaja MusikDJ Pult (1)
DJ Aviaja MusikDJ Pink (1)

Modtag tilbud på booking af DJ Aviaja

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere fest med AVIAJA som DJ. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer