GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du holde fest og synes du det er alt for tidskrævende, at sammensætte din egen playliste? En DJ i Arden er løsningen for dig. MusikDJ kan leverer en professionel DJ med det fedeste anlæg, lækker lyd og fede lys effekter. En DJ til din fest kan gøre den til noget helt særligt, og sørge for, at holde dine gæster på dansegulvet hele aftenen. MusikDJ har mange års erfaring med udlejning af DJs og alle vores DJs er leveringsdygtige indenfor alle musikgenre. En DJ fra MusikDJ vil med garanti sætte gang i din fest og gøre den til årets begivenhed. Vores DJs kan bookes til alle former for fester, og vil altid møde op med professionalisme og favnen fuld af musik til dig og dine gæster.

Rene DJ I Arden MusikDJ
DJ Arden Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Arden
Fest Leje Af DJ Arden MusikDJ
DJ Arden DJ Fest Musikdj
DJ I Arden Pult Musik
DJ Arden Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Arden
 

DJ I ARDEN – MUSIKKEN TIL ÅRETS FEST

  • Man kan ikke komme uden om, at en fed fest bare er federe med fed musik, og at en fest uden musik kan blive lidt kedelig. En DJ i Nordjylland sidder klar til, at spille din fest op på helt nye højder og gøre den til noget helt særligt. DJ’en fra MusikDJ vil sørge for, at din musiksmag og de numre du bare ikke kan undvære vil sætte rammerne for din fest. Dette sikres ved, at føre en tæt dialog og udveksle inspiration med dig, så vi er enige om hvilken form for musik du vil have spillet til din fest og måske også hvilken musik der ikke skal spilles. Det er rigtig vigtigt for os, at du er tilfreds og at din fest forløber som den skal./li>

  • Hos MusikDJ vil vi altid bede dig sende os en musikliste med de sange du ikke kan leve uden, for vi mener, at den bedste fest starter med de bedste forberedelser. Din helt egen DJ vil kigge din musikliste igennem og få inspiration til, at bygge videre på den så setlisten passer perfekt til dine behov. Det er din fest og det er vores fornemste opgave, at give dig en god oplevelse.
  • Når dig og dine gæster er godt i gang på dansegulvet ved din fest i Arden, vil din DJ i Arden hele tiden sørge for, at den musik han spiller passer til stemningen og til dig og dine gæster. Vi ved hvor vigtigt det er, at spille den rigtige musik på det rigtige tidspunkt og derfor vil vores DJ altid aflæse stemningen og på den måde sørge for, at holde dansegulvet fyldt hele natten. Skulle dig eller dine gæster komme i tanke om en sang eller to i bare må høre, er i velkomne til, at snakke med DJ’en. Så vil han sørge for, at passe dem ind i setlisten og spille dem på det rigtige tidspunkt, så alle er glade og tilfredse.
  • En af de ting vi prioritere højt hos MusikDJ er den personlige kontakt mellem dig og den DJ i Arden der skal spille til din fest. Vi tror nemlig på, at personlig kontakt er grobunden for et godt samarbejde. Derfor vil din helt egen DJ ringe til dig kort før din fest afholdes for, at snakke med dig om forventninger, hvordan festen skal foregå og eventuelle specialønsker eller indslag han skal tage højde for. På den måde er alle enige om hvordan tingene skal foregå.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til begivenheder |  DJ til fødselsdag |  DJ til konfirmation |  DJ til reception

Lej DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Nordjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Arden. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Arden

DJ Mathias DJ

MusikDJ Mads 1 Arden

DJ Mads DJ

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest Arden

DJ Mikkel DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag Arden

DJ Jesper DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Arden. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Arden.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I ARDEN – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Arden

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer