GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
dj til bilforretning butiks åbning - MusikDJ

DJ til åbning af bilforretning MLA Motors

I forrige måned havde vi fornøjelsen af, at åbne den helt nye og færdigbyggede bilforretning MLA Motors på Østerbro i København. Området har været under stor renovering igennem længere tid og den flotte nye bilforretning skulle indvies.
DJ Mads var booket til at spille musik til åbningen af bilforretningen. Lige godt 100 gæster var fremmødt i løbet af de 4 timer vi var med til spille musik. Tjenere sørgede for lækre kanapéer og bartendere for kølige drinks af en enhver art. Musikken var bestilt fra MLA Moters til at være afslappende uden at trække for meget opmærksomhed til sig. Gerne sydlandsk ”chill-out Lounge” i medium tempo.

 

Siden Bilforretning Åbning
Dj Til Butiksabning MLA Motors Musikdj
Åbning Af Butik Bilforretning Musikdj
Dj Til Butiksåbning Musikdj
 

Til én åbning af en bilforretning og generelt til enhver form for reception eller butiksåbning er og skal fokus være noget andet end musikken. Til fest og dans skal musikken være i centrum men til åbningsarrangementer skal musikken lægge et baggrundstæppe, der skaber fylde.

DJ og musik har nemlig den styrke at kunne fjerne det tomrum, der kan opstå når man har gæster gående rundt og kigge på produkter eller services, der senere gerne skulle konverter til kunder. Det har altså en stor styrke at lounge musikken, der oftest spilles til åbning af butikker eller forretninger, kan skabe fylde.

 

Dj Til Butiksabning Bilforretning
Dj Butiksabning Musikdj
Dj Pult Åbning Bilbutik Musikdj
Bilforretning Åbning Af Butik Musikdj
 

I tillæg til musik og en DJ kan man lave deco-belysning i forretning, lokaler eller kontor. Deco-belysning er lys-effekter, der står på gulvet og skyder lys op af flader. Det kan give en utrolig lækker stemning og midlertidigt forandre selve butiksrammerne til en mere stemning.

Har man som virksomhed en signaturfarve kan man eventuelt bruge denne til deco-belysningen. En blå, rød, orange eller grøn kan være en af farverne i et firmalogo, der kan bruges til at belyse flader inden- eller udenfor. Vi har ofte mellem +16 farver at vælge i mellem.Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer