GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • Kendte DJs
  • Danish DeeJay Awards – Kender du virkelig de nominerede til aftenen?
danish deejay wards - musikdj

Danish DeeJay Awards – Kender du virkelig de nominerede til aftenen?

Danmarks bedste dj skal kåres, Mø er nomineret til årets danske artist, for tredje år i træk. Hvem vinder Danish DJ Awards (DDJA) 2017? Det er snart tid til den årlige kåring, af de bedste danske artister og producere. Men hvor godt kender du egentligt de nominerede? – Vi vil gerne give jer indblik i hvem de deltagerne. Og vi er sikre på vi har fundet en enkelt ting eller to du ikke vidste om dem!
Danish DJ Awards Nattoget MusikDJ
Distortion Danish Deejay Awards MusikDJ
Darkfest DDJA MusikDJ
Laserfest MusikDJ Danish Dj Award

København har godt fat i nomineringerne til Danish DeeJay Awards

Traditionen tro, vil der være mange brancherelaterede kåringer. Årets bedste diskotek, som i år er stærkt repræsenteret af København. Navnligt undergrunds-miljøet er repræsenteret ved klubberne Jolene, CULTURE BOX og Bakken. Også årets danske album er repræsenteret stærkt af undergrunden, både fra den elektroniske scene, men også den moderne danske hiphop.Festivaler – På mange måder udvikler musikkens verden sig hurtigere, samtidig med at undergrunden er stærkt repræsenteret, upfront dj’s både optræder og er nominerede på dagen. Danmarks nye store festival TINDERBOX’s MAGICBOX-scene er også nomineret til årets event, ved siden af gamle kendinge som Distortion og VI ELSKER 90’erne Rødovre.

Rasmus Seebach – Man kan ikke snakke om den danske musikscene uden at nævne Rasmus Seebach. Manden som er blevet folkeeje på meget kort tid. Han har fans på tværs af alle aldersgrupper, og har en international pop-lyd, men tekster nede på jorden vi alle kan relatere til. De færreste kan prale af et album der sælger ni gange platin, og ligger som det bedst sælgende album to år i træk, Men det kan Rasmus Seebach med albummet “Ingen kan love dig i morgen”.

Rasmus Seebach er nomineret til to priser for hans to seneste hits “Farlig” og “Uanset”. Men et år hvor undergrund og Hiphop er så vel-repræsenteret er det værd at notere sig at, Rasmus Seebach’s første plade blev udgivet i en rapgruppe sammen med hans bror Nicolai Seebach – Gruppen hed G-Bach og smed albummet skakmat tilbage i 1999. Ti år efter fortryllede han nationen med debut singlen “Engel”(2009). 
I de ti år imellem, har han dog blandt andet været med til at skrive Burhan G’s single “Jeg vil ha’ dig for mig selv”.

Mø vender stærkt tilbage

Mø er for 3 år i træk nomineret til Danish Dj Awards. Hun har haft kæmpe succes på det sidste. Hun er blandt de meget få danskere som har opnået at lige nummer 1. på den engelske “UK Singles Chart” og 2. på den amerikanske “billboard top 100”. Kun Lukas Graham og Jørgen Ingeman ud over hende har opnået så høj en placering i USA. Hun har desuden skrevet numre for Major Lazor og Arianna Grande. Hvis hun med sit arbejde går hen og vinder en pris, ville det langt fra være første gang. MØ har ikke mindre end fire priser fra Danish Music Awards, to statuetter ved Gaffa-prisen samt modtaget Stjernedrysprisen fra kronprinseparret.Gilli – For andet år i træk er Gilli nomineret til DDJA. Han er desuden også efterspurgt de første 90000 gange ude til diverse fester jeg har spillet. Som en af dem der har været med til at skubbe gang i den moderne danske hiphop kultur. Med fire numre der er gået platin, og hittet “C’est La Vie” der opnåede dobbelt platin er han en stærk spiller i feltet. I år er Gilli nomineret for hittet “Tidligt Op”, som man har kunnet høre ud af alle sænkede biler henover 2016.

Phlake – Den soul inspirerede R&B gruppe fra Albertslund som overraskede alle ved at tage DMA med storm og hev ikke mindre end fire priser hjem. Det er dog ingen overraskelse at kvaliteten er helt i top. Den ene halvdel a Phlake, Jonathan Elkjær er fra Tabu Records, og er kendt for at producere beats til ingen anden end Suspekt. Deres nummer “Pregnant” gik direkte ind på nummer ni i singles charten. De har desuden allerede optrådt på den Norske Festival By:Larm.

Topgunn – Den danske rapper og producer Topgunn er endnu, endnu, engang nomineret, denne gang for nummeret Dejlig. Manden som jeg personligt har hørt ønsket aller flest gange igennem mine knap 5 år bag en pult. Inden han lavede sit eget pladeselskab Cheff Records, samarbejdede han med Klumben og Kidd. Og er endnu engang aktuel med nummeret “Længe siden”.

Danish DeeJay Battle – Hård konkurrence blandt talenterne

Danish DJ Awards er kulminationen på måneders træning for landets største talenter. Deltagerne er opstillet enten i øst eller vest. Finalisterne mødes til det store brag i Amager BIO d. 16.04.2016. Finalisterne bliver fundet henholdsvis på Nattoget i Slagelse og i vest på en endnu ikke offentliggjort klub.Kan man sige DJ Awards uden at sige DJ Battle? – Det synes vi ikke her hos MusikDJ. For de ikke indviede er DJ battle noget med at blande en masse sange og trykke og dreje på knapper – For de indviede er det måske mere at tage folk med på en musikalsk rejse, der både overrasker musikalsk, og teknisk. Sidst men ikke mindst skal dette klares på tidspres. Det er ikke noget der skal forklares men ses her kan du se et par link til nogle af de tidligere deltageres Battle-set.

Det bliver et spændende År i Danish Dj awards. Der er tydeligvis massere af vindermentalitet og talent. På hver deres måde har de fortjent at stå med en pris. 
Du kan opleve hele arrangementet på første række ved at købe billet lige her til finalen i Amager Bio – Men du kan også møde op til semifinalerne. Der er almindelig adgang til klubberne, Nattoget I slagelse. eller hvor end det bliver i Vest og heppe på den DJ du synes er bedst!


Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Algade 3
4660 store heddinge
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer