GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
MusikDJ kan hjælpe med professionel og underholdende DJ til sølvbryllup med kompet lyd og lys opsætning. Vi er altid interesseret i, at bidrage til en god sølvbryllupsfest, specielt når det drejer sig om at have været gift i 25 år. Vi har spillet musik til mange forskellige type af bryllupper og har en lang række erfaringer og services vi tilbyder. Læn dig tilbage og lad os klare forberedelserne ved leje af DJ til sølvbryllup.

DJ 50 Års Fødselsdag MusikDJ
DJ Til 30 Aers Foedselsdag MusikDJ Sjalland (1)
DJ Til 40 Aars Fodselsdag MusikDJ
Glade Gæster Dj Til 40 Års Fødselsdag
DJ Til Fødselsdag MusikDJ Gentofte
Dans 40 Ars Fodselsdag MusikDJ
DJ Til Bryllup MusikDJ Lys Effekt
DJ Henrik DJ Til 50 Års Fødselsdag MusikDj
 

DJ TIL SØLVBRYLLUP – FESTMUSIK TIL JERES BEHOV

Ved leje af DJ er det essentielt at musikken er afstemt til jeres sølvbryllup. Vi har alle forskellige forudsætninger for musik og hvad der er god dansemusik. Derfor skal vi hos MusikDJ have noget inspiration fra dig omkring musikken til sølvbryllupsfesten.

Vores sølvbryllups-DJ’s forbereder sig altid ud fra dine foreskrifter og inspiration til musikken. Via vores erfaring bygger vi videre på setlisten for festen og derved sikrer den gode dansemusik. Vi har altid tæt kontakt og dialog før sølvbryllupsfesten så alles forventninger er afstemt og ingen er i tvivl om planen for sølvbrylluppet.

Hos MusikDJ har vi mulighed for at bidrage med komplet anlæg. Opsætning er flot, simpel og enkel så det har pænt udtryk i det lokale hvor sølvbrylluppet skal afholdes. Udstyret bliver stillet op efter fleksibelt tidsskema der passer dit behov.Vi spiller numre som dine gæster ønsker og skulle i ønske at danse brudevalsen igen efter de 25 år har vi selvfølgelig den med i pladetasken.

Læs mere om andre typer af bryllupper: Lej DJ til bryllupLej DJ til kobberbryllupLej DJ til guldbryllup

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne Sølvbryllups-djs

Ved booking af mobildiskotek til sølvbryllup er den skønne musik dirigeret af en DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med DJ til sølvbryllup og er matchet op ud fra dine forskrifter af god dansemusik. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet og generelt er til for at underholde dig og dine gæster

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni Sølvbryllup

MusikDJ Kristian DJ 40 Ars

DJ Kristian Sølvbryllup

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel Sølvbryllup

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob Sølvbryllup

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til sølvbryllup. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres sølvbryllup.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en romantisk fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres sølvbryllup.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et sølvbryllup anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for sølvbryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

DJ TIL KOBBERBRYLLUP – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Nedskriv forventerninger for DJ til kobberbrylluppet. Beskriv lidt om det lav-praktiske; antal gæster, lokation for kobberbryllupsfesten, datoen og de andre små ting som er vigtige for os i MusikDJ at vide. Telefonen er åben hvis du sidder inde med spørgsmål.
2 MusikDJ modtager din mail-henvendelse og læser den igennem således at vi er klædt på til at kunne udforme et tilbud. Efterfølgende får du tilsendt tilbud med pris med mere Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet så I kan fokusere på jeres gæster.
3 Når jeres kobberbryllupsfest kommer tættere på datoen sig skriver vi til jer igen. Jeres personlige kobberbryllups-DJ ringer jer op og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger til festaftenen. Dette er vigtigt for den succesfulde fest

Modtag tilbud på DJ til Sølvbryllup

Hvis du mener at MusikDJ kan løfte din sølvbryllupsfest til det bedre så skriv endelig en besked til os. Vi er mere end klar ved tasterne til at svare på forespørgsler og prisforslag. Benyt nedenstående kontaktformular og vi vil svare tilbage inden 24 timer.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer