GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Lej en DJ til guldbryllup til jeres store dag med komplet anlæg, professionel DJ og skøn dansemusik. Det er altid med stor fornøjelse når vi modtager forespørgsler på DJ til guldbryllup. Det er en stor og flot præstation, der skal fejres med stor fest. MusikDJ har erfarne DJs, der spiller det musik du og dine gæster vil høre, overholder altid alle aftaler og tilbyder landets bedste kundeservice.

DJ Til Guldbryllup MusikDJ
DJ Til 30 Aers Foedselsdag MusikDJ Sjalland (1)
DJ Til 40 Aars Fodselsdag MusikDJ
DJ Til Guldbryllup Sjov Gaster
DJ Til Fødselsdag MusikDJ Gentofte
Dans 40 Ars Fodselsdag MusikDJ
Guldbryllup DJ Fest MusikDJ
DJ Henrik DJ Til 50 Års Fødselsdag MusikDj
 

DJ TIL GULDBRYLLUP – GLAD DANSEMUSIK HELE NATTEN

Som regel bliver guldbryllupsdagen startet med hornmusik foran parrets hus eller lejlighed. Det giver god stemning på sådan en vigtig og stemningsfuld dag. Hornmusik kan vi ikke klare, men vi kan levere leje af DJ til at spille til aftenens guldbryllupsfest, der selvfølgelig skal skydes af med et brag af en dansefest.

50 året for ægteskabet bliver fejret på forskellige måder og ønsker om musikken er ofte meget varierende. Vi har et bredt udbud af 80’er musik, Jazz, top40 musik, evergreens, dansk musik og selvfølgelig netop det nummer som dine gæster ønsker. For MusikDJ handler netop om, at give gæsterne et smil på læben efter en veloverstået guldbryllupsfest. Vi er erfarne DJ’s som har spillet musik til alle typer af festarrangementer og vi kan bidrage med at gøre det særlige dag endnu mere speciel.

Ofte er der mange forskellige ønsker til type udstyr til guldbryllupsfesten. Nogle vil gerne have det helt store setup med masser af lyseffekter. Andre, vil gerne holde det mere simpelt og holde sig til højtalere og DJ’en uden lys, røg eller spejlkugler. Ofte er 2-4 danselys-effekter nok til at skabe en stemning uden at det er for meget til guldbryllupsfesten.

Læs mere om andre typer af bryllupper: Lej DJ til bryllupLej DJ til kobberbryllupLej DJ til sølvbryllup

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne Guldbryllups-djs

Ved booking af mobildiskotek til guldbryllup er den gode musik dirigeret af en smilende DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med DJ til guldbryllup og DJ er matchet op ud fra dine forskrifter af god dansemusik. Alle DJ’s tager ansvar for din guldbryllupsfest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet og generelt er til for at underholde dig og dine gæster

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni Guldbryllups-DJ

MusikDJ Kristian DJ 40 Ars

DJ Kristian Guldbryllups-DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel Guldbryllups-DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob Guldbryllups-DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til guldbryllup. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres guldbryllup.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en romantisk fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres guldbryllup.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for guldbryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

DJ TIL GULDBRYLLUP – BOOKING 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til guldbryllup. Antal gæster, lokation for guldbrylupsfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den skønne dansefest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på hvis dette er mere trygt for dig.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læse den grundigt igennem. Hvis alt information haves om jeres guldbryllupsfeste, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide for jer om festen. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet så I kan fokusere på jeres gæster.
3 Når jeres guldbryllupsfest nærmer sig skriver MusikDJ til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr lejes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige guldbryllups-DJ ringer jer op og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger til festaftenen.

Få gratis tilbud på DJ til Guldbryllup

Hvis du finder vores MusikDJ interessant og føler vi kan gøre en forskel til jeres guldbryllupsfest så skriv til os. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og kommentarer. Skriv til os på nedenstående kontaktformular og vi vil vende tilbage inden for 24 timer med svar på din forespørgsel.


* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer