GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Book en DJ til din næste fest hos MusikDJ hvis du vil have top professionel service, kvalitets DJ’s og god dansemusik afstemt efter dine ønsker og drømme. MusikDJ er landsdækkende mobildiskotek, der booker DJ’s til en bred vifte af fester og arrangementer. Vi har lokale DJ’s i hele landet, der leverer komplet lys og lyd setup, tager imod ønsker i løbet af aftenen og som selvfølgelig leverer god dansemusik. Book en DJ til din næste fest, lyt til de kendte klassikere og nutidens radiot-hits.

Book En DJ Amanda Fest MusikDJ (1)
Fest Book DJ MusikDJ Mark Og Drengene
Mads Book En DJ MusikDJ
DJ Dean MusikDJ Book Dj (1)
DJ Casper MusikDJ Vores DJs Bagved
DJ Henning Book En DJ
DJ Jeppe Dex MusikDJ
Boko En Dj Musikdj Uplights (1)
 

BOOK EN DJ – MUSIK I ØJENHØJDE MED GÆSTERNE

Når du booker en DJ til din festlighed er det MusikDJ’s klare opfattelse, at vi skal spille musik, som rammer dine ønsker for en god dansefest. Vi har erfaring med en bred vifte af fester – fra bryllupperkonfirmationerbørnefesterfødselsdagefirmafester og mange andre. Alle mennesker har individuelle præferencer for god dansemusik, hvorfor det er vores opgave at få klarlagt den ideelle dansemusik for dig og dine gæster.

Det gør vi blandt andet ved en god indledende dialog omkring genrer og jeres musikalske lyttemønstre. Vi opfordrer dig til at lave en inspirationsliste på 15-25 musiknumre. Denne liste kan spore os ind på genrer og forberede os hjemmefra før vi kommer til selve arrangementet. Dette er en god måde at forventningafstemme og høre jeres input, så vi fra start kan levere den bedst mulige musikoplevelse.

Din personlige DJ for festen vil ringe dig op og få en uformel snak vedrørende det praktiske og selve aftenen. Ved booking af DJ hos MusikDJ tager den udøvende artist altid ansvar, og sørger for den personlige kontakt, så detaljer og andre praktikaliteter kan blive talt igennem i god tid. Det er til enhver tid vores vigtigste opgave at levere og rådgive om den bedst mulige underholdning til din fest når du booker en DJ.

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

 

Vores erfarne Fest-djs

Når du booker en DJ hos MusikDJ matcher vi altid den bedst egnet DJ op til det arrangementet. Via den indledende dialog, hvor MusikDJ får en fornemmelse af hvilken fest du gerne vil stable på benene, får vi hurtigt en ide af en dygtig og erfaren DJ, der vil være oplagt til dit event. Vores DJ’s forbereder sig inden festen i genrer og stilarter. DJ’en ringer dig op undervejs i forløbet og taler detaljer og musikken igennem for aftenen så både du og DJ er på samme bølgelængde omkring den musik der forventes spillet.

MusikDJ Henrik Friis DJ

DJ Henrik DJ til fest

DJ Nikolas MusikDJ 2

DJ Mads DJ til fest

MusikDJ Mikkel DJ Normal

DJ Mikkel DJ til fest

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4

DJ Mathias DJ til fest

 


HVAD KOSTER DET AT BOOKE EN DJ?

Som udgangspunkt er det meget svært at liste priser da priser på booking af DJ varierer fra fest til fest. Pris svinger ud fra antal gæster, antal timer DJ’en skal spille og eventuelle andre specialønsker til lyd og lys. Derfor kan det være svært at liste priser før vi har hørt om netop de ønsker og behov du måtte have. I understående er listet to eksempler – Du kan også se flere priseksempler på; Pris på leje af DJ

Priseksempel:DJ til fødselsdag

  • Placering: Roskilde
  • DJ spilletider: 22.00-01.00, totalt: 3 timer
  • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), Pro DJ Pult, transport
3.900 DKK

Priseksempel:DJ til firmafest

  • Placering: Århus
  • DJ spilletider: 20.00-02.00, totalt: 6 timer
  • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), DJ-pult, mikrofon.
5.400 DKK

*Alle priser er vejledende.

 

BOOK EN DJ – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for festen i inderstående kontaktformular. Antal gæster, lokation, dato for festen.
2 MusikDJ modtager din henvendelse. Vi sender tilbud med pris og andre elementer ved booking af DJ. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når tiden nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Tilføjelser tages højde for. Din personlige fest-DJ ringer dig op og taler musikken igennem.

Modtag et gratis uforpligtende tilbud

Har du brug for at booke en DJ og er interesseret i at høre mere omkring et gratis uforpligtende tilbud, så hører vi meget gerne fra dig. Venligst benyt nedenstående kontaktformular, beskriv din fest og hvilke ønsker og behov du har til DJ’en. Når vi har modtaget din informationer, sender vi et gratis uforpligtende tilbud hvor lyd, lyd og services er beskrevet.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer