GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

MusikDJ på Bryllupsmessen i København – 2020

Vi havde i januar 2020 fornøjelsen for første gang at deltage i bryllupsmessen i forum i københaven. Bryllupsmessen er et utrolig flot og velorganiseret event som afholdes 1 gang om året i København og Jylland med mere end 150 standpladser

Læs mere

3 gode råd til Leje af DJ

Har du en anledning til nogle festlige timer med kollegaer, venner eller familie kan en DJ være den rigtig måde at skabe rammerne. En DJ kan nemlig spille den rigtige musik til den stemning der er lige nu og her på aftenen. I denne artikel kan du læse 3 gode råde når man lejer en DJ til fest eller event.

Læs mere

Musikken til 50 års fødselsdag – 3 gode råd

Står du og skal holde en 50 års fødselsdag og vil leje en DJ fra MusikDJ så er det vigtigt for os at vi får noget input for dig. Vi vil jo gerne ramme plet til dansefesten og det gør vi bedst hvis vi sammen forbereder musikstilen. I stedet for at vi skal spille os ”varme” og bruge 30-60 minutter på dette, kan vi via en god dialog med dig sætte den rette kurs fra starten af din 50 års fødselsdag.

Læs mere

3 gode råd til booking af DJ

Står du og skal booke en DJ til fest eller event er MusikDJ den helt rigtige partner til at få succes. Og, successen danner vi på baggrund af disse 3 gode råd, som du kan læse om i artiklen her – Book DJ – 3 gode råd.

Læs mere

Playlister fra DJs under Corona karantænen

Aldrig har vi set så meget dejligt indhold fra DJ-kollegaer under Corona-karantænen. Det er en alvor sag og mens hele nattelivet og alle fester og arrangementer er midlertidigt lukket ned så er det dejligt at se hvordan alle DJs i hele verdenen lader sig kreativt inspirerer at tiderne.

Læs mereKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Algade 3
4660 store heddinge
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer