GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

De 2 vigtigste ingredienser til børnefesten

Gode råd og tanker til vores erfaring omkring DJ til børnefesten med et skønt sodavandsdiskotek. Hvad skal du gøre til musikken? Hvad med de 2 vigtigste ingredienser i et børnedisko? Læs mere om det her i artiklen

Læs mere

DJ til bryllupsmesse hos Bridenista i København

For første gang afholdte Bridenista bryllupsmesse for godt 150 inviterede gæster i indre København. Messen bød på kjoleshow sammensat af Lasse Spangenberg, middag og vinsmagning og selvfølgelig musik serveret fra en af vores DJs under messen. Se billeder og læs mere om den skønne aften.

Læs mere

Lysopsætning i Cisternerne for Mielcke & Hurtigkarl

Lysopsætning i Cisternerne for Mielcke & Hurtigkarl

Julen er over os, hvilket betyder en masse sjove fester og arrangementer. Mielcke og Hurtigkarl besøger vi rigtig tæt til diverse i arrangementer i deres flotte lokaler ved Frederiksberg have. Denne gang havde Mielcle og Hurtigkarl arrangeret opera, sang og champagne i Cisternerne.

Læs mere

Københavnsk DJ blandt de 8 bedste i verden

Københavnsk DJ blandt de 8 bedste i verden

Den 1. oktober blev dette års VM i Mix afholdt i London. Det var med dansk deltagelse fra den københavnske DJ Graded, som kvalificerede sig med sejren i Pumpehuset København tidligere på året. Læs mere i dette indlæg om DMC, DJ Graded og rejsen til de bedste 8 i verdenen.

Læs mere

DJ til åbning af børnetøjsbutikken, MOLO

DJ til åbning af børnetøjsbutikken, MOLO

Måske du kender det danske brand, MOLO, der producerer tøj til børn fra de er helt små og op til ”tween” alderen. Hvis ikke så kender du måske butikkerne for de store flotte stjerner med indvendige lamper, som altid er centrale i deres butikker. Musik skulle der spilles og her kan du se video fra butiksåbningen.

Læs mereKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer