GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • Bjørnekælderen
Bjørnekælderen er en dansk restaurant beliggende på Frederiksberg Allé. De laver mad med hjerte og sjæl, og vægter derfor økologi og bæredygtighed højt. Køkkenstilen er dansk, og man vil således finde både ”mormor” retter samt retter i mere moderne fortolkninger. Bjørnekælderen eger sig til familiekomsammen, bryllup, reception, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller den hyggelige firmafest. Da de er beliggende i et boligområde, er ”den vilde nattefest” desværre ikke noget, de kan tilbyde.

spisning i bjørnekælderen

Hold dit bryllup hos Bjørnekælderen

MusikDJ har spillet i Bjørnekælderen til bryllup. Hyggelige omgivelser med bar, dansegulv, plads til at sidde i roligere omgivelser gør Bjørnekælderen til et ideelt sted at holde sit bryllup hvis man er i omegnen af 45-55 mennesker. Centralt lokaliseret på Frederiksberg er det nemt at komme til og gode parkeringspladser rundt om restauranten. Vi kan have alt med til jeres bryllup eller anden fest i form lys og lyd. Via vores trofaste samarbejdspartnere kan vi skaffe alle former for udstyr for at matche netop jeres behov.


DJ-til-bryllup-MusikDJbjørnekælderen - dj til bryllup

Læs mere om hvad MusikDJ ellers kan hjælpe med til dit bryllup via linket HER


Interesseret i et gratis uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i at booke MusikDJ til jeres bryllup hos Bjørnekælderen, så udfyld nedenstående kontaktformular. Skriv dato, antal gæster, spilletider for DJ’en og de andre småting man ofte har i tankerne. Vi vil efterfølgende kontakte jer med tilbud til jeres festarrangement.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer