GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Lej DJ til 90’er fest med komplet anlæg matchet til jeres antal gæster, med skøn dansemusik fra 90’erne. Ace of Base, Dr. Alban, Robin S er alle store navne fra 90’erne. Vi kender dem alle og de er med garanti med i playlisten når du lejer DJ til din 90’er fest. Vi har den musikalske ekspertise til at gøre jeres 90’er fest til en aften i sent vil glemme.

Rene DJ Til 90'er Fest Musikdj
Mobildiskotek Til Bryllup MusikDJ
Kvinde Temafest Dj Musikdj
Deco 90'er Musikdj
Dj Til 90er Fest Sjalland Musikdj
DJ Mobildiskotek DJ Musik
DJ 90er Fest MusikDJ
Dj Med Mobildiskotek MusikDJ Kobenhavn
 

DJ TIL 90’ER FEST – DEN GODE 90’ER MUSIK

Ved leje af DJ til din 90’er fest er det selvfølgelig essentielt med en dygtig og professionel DJ, der kan styre det hele. Den rigtig 90’er musik skal spiles på det helt rigtige tidspunkt, hvorfor erfaring er vigtigt. Alle vores 90’er DJ’s har været unge i 90’erne og derved kan relatere til musikken og gæsterne.

Hos MusiKDJ har vi faste procedurer for hvordan vi sikrer det helt rigtige 90’er musik til din fest. Vi opfordre altid vores kunder til at lave en musikliste med 15-25 numre, der fungerer som inspiration til DJ’en. På denne måde får vi fat i de 90’er numre som betyder meget for jer og får forventningsafstemt således at alle er på samme bølgelængde omkring musikken.

Vi tager selvefølgelig også imod ønsker i løbet af selve 90’er-festen. Vi er til for jeres skyld og så vidt det er muligt tager vi imod ønsker fra gæsterne så længe de lægger inden for den genre og stilart vi på forhånd har lagt op til. Vi ambassadører for den gode 90’er fest og ikke i mindre grad individuelle behov så vi tager os den frihed og selektere, da vi jo er hyret til at dirigere musikken.

Læs mere om DJ til 80’er festen vores generelle side DJ til temafest eller måske en kvindelig DJ bag pulten

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne 90’er-DJS

Når du lejer mobildiskotek hos MusikDJ til 90’er festen er det vores opgave at levere den gode 90’er ud fra dine forskrifter. Alle vores 90’erDJ’s har en lang række af samme type fest i bagagen. Dette er vigtigt, da vi skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige 90’er-musik. Ligeledes læser vi dansegulvet hvor netop erfaring er essentiel. Klik ind hvis du vil læse mere om vores DJ’s.

DJ Marc Afspiller Bornefest

DJ Morten DJ 90’erfest

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob DJ 90’erfest

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag

DJ Jesper DJ 90’erfest

DJ Morten Temafest MusikDJ

DJ Morten DJ 90’erfest

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til 90’er fest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din 90’er fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der er lagt op til 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din 90’er fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en 90’er fest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Der er dog som oftest mulighed for, at forlænge DJ’ens spilletider hvis festen er godt i gang.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ 90’ER DJ – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv lidt om DJ til 90’er fest i den mail du sender til os via nedenstående formular. Hvor mange gæster, placering i landet, dato for 90’er-festen og lidt om dine tanker til festlighederne.
2 Efter vi har modtaget din henvendelse modtager du retur et skriftligt tilbud med beskrivelse af pris, udstyr og rammerne for 90’er-festen. Derefter skal du blot bekræfte og vi går straks i gang med planlægning.
3 Når 90’er festen nærmer sig vil du blive kontaktet af MusikDJ angående de sidste detaljer. Din personlige 90’er-DJ ringer til dig og taler musikken igennem og forventinger til festen – Nu er du klar til fest.

Få tilbud på DJ til 90’er fest

Det er meget simpelt. Hvis du er interesseret i at høre mere om leje af DJ til netop jeres 90’er fest i København, Sjælland eller hele landet, skal du udfylde nedenstående formular og vi vil tage kontakt hurtigst muligt med svar på din forespørgsel. Vi vender altid tilbage inden for 24 timer på din DJ-forspørgsel.
* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer