GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Lej en DJ til 80’er fest med komplet anlæg og kulørte lamper, samt den gode 80’er musik som vi alle kender. Vores passion for 80’er fester har sine rødder i diskomusikken med Prince, Michael Jackson, Madonna og alle de kendte sang fra dette årti. Vi elsker 80’ernes diskomusik med de udødelig klassikere, der kan danses til hele natten. Læs mere i det følgende om hvordan vi sikrer den helt rigtig DJ til 80’er fest.

Rene DJ Mobildiskotek MusikDJ
Mobildiskotek Til Bryllup MusikDJ
Kvinde Temafest Dj Musikdj
Glitter 80er Fest Musikdj (1)
Dj Til 80'er Fest Sjalland Musikdj (1)
DJ Mobildiskotek DJ Musik
Spejlkugle DJ 80'er Fest MusikDJ (1)
Dj Med Mobildiskotek MusikDJ Kobenhavn
 

DJ TIL 80’ER FEST – DEN RIGTIGE DANSEMUSIK

Inden du lejer en DJ til din 80’er fest, har vi en dialog omkring specifikke ønsker så vi har mulighed for at forberede en musikliste, der møder dine forventninger. Vi opfordrer altid vores kunder til at lave en inspirationsliste med 80’er musik således vi har en idé om musikkens retning. Hvis du vil overlade det hele til os kan du også trygt gøre dette.

Vi har stor erfaring med 80’er musik og 80’er fester. Vi har DJ’s i hele landet, som beskæftiger sig udelukkende med 80-årtiet således at den bedst mulige musik bliver spillet til din fest. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne på selve aftenen. Passer det ind i stilen for 80’er festen gør vi hvad vi kan få at få det med i spillelisten.

Den tætte dialog er kernen i MusikDJ. Vi gør meget ud af at tale og kommunikere, så alles forventninger er afstemt. Det betyder også at jeres personlige 80’er DJ vil ringer jer op og få en god snak om det praktiske, 80’er-festens forløb og selvfølgelig musikken. På denne måde er alle på samme bølgelængde så den gode 80’er dansemusik kan flyde gennem luften til din fest.

Ved leje af DJ til 80’er fest er der som regel tilstrækkeligt med 2-4 disko-effekter og en diskokugle med tilhørende spots. Lys-effekter til 80’er-festen giver et godt skifte i gæsternes hoveder; nu ved de at danseskoene skal kridtes! Såfremt lokationen tillader det kan vi medbringe røgmaskine – klassisk for 80’erne.

Leder du efter andre områder så læs mere om DJ til temafest eller DJ til 90’er fest

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne 80’er-DJS

Når du lejer mobildiskotek hos MusikDJ til 80’er festen er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode dansemusik ud fra jeres forskrifter. Alle vores 80’er DJ’s har erfaring og en lang række af samme type fest i bagagen. Dette er vigtigt, da vi skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige 80’er-musik. Ligeledes læser vi dansegulvet, hvor den store erfaring er essentiel.

MusikDJ Ronni DJ Sjov Temafesten

DJ Ronni DJ til temafest

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob DJ til temafest

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag

DJ Jesper DJ til temafest

DJ Morten Temafest MusikDJ

DJ Morten DJ til temafest

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til 80’er fest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din 80’er fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der er lagt op til 80’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din 80’er fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event. Er der tale om en 80’er fest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Der er dog som oftest mulighed for, at forlænge DJ’ens spilletider, hvis festen er rigtig godt i gang.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ 80’ER DJ – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Vi skal vide en smule om DJ til 80’er fest inden vi kan give dig en pris. Hvor mange gæster, placering i landet, dato for 80’er-festen og lidt om dine tanker til festlighederne.
2 Vi modtager din henvendelse og læser den grundigt igennem. Retur modtager du et skriftligt tilbud med beskrivelse af pris, udstyr og rammerne for 80’er-festen.
3 Festlighederne nærmer sig og du vil blive kontaktet af MusikDJ med de sidste detaljer. Din personlige 80’er-DJ ringer til dig og taler musikken igennem – Nu du klar til fest.

Modtag gratis tilbud på DJ til 80’erfest

Har du spørgsmål eller interesse i at leje en DJ fra MusikDJ til din fest så brug nedenstående kontaktformular. Skriv lidt om festen, dato, sted i landet og hvad vi ellers bør vide. Vi vender tilbage inden for 24 timer med skriftligt oplæg hvor pris, lys og lyd er udpenslet til din 80’er-fest.
* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer