GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Lej en DJ til temafest med flot lys og lydanlæg. Hos MusikDJ har vi erfaring med mange typer af temafester. Vi kan spille musik, som er tilpasset de specifikke ønsker for temafesten og tager altid imod ønsker fra gæsterne på selve festaftenen. Der findes udødelige klassikere inden for mange forskellige temaer, hvilket altid gør det sjovt for os som DJ’s da det altid er et godt udgangspunkt for at få folk på dansegulvet.

Dj Med Mobildiskotek MusikDJ Kobenhavn
Djavel Temafest Kobenhavn Dj
Kvinde Temafest Dj Musikdj
DJ Til temefasten MusikDJ Sjalland 1
Spisnings Dj Til Temafest Musikdj
Julefrokost DJ MusikDJ Sjov
Lej En DJ Fest MusikDJ
Sjov Temafesten Musikdj
 

DJ TIL TEMAFEST – VI SIKRER DEN RIGTIGE MUSIK

DJ til temafesten findes i mange afskygninger. Hawaiifest, havefest, 80’er fest, Casinofest, Tyrolerfest og Swing er bare nogle af de temaer vi har erfaring med. Et tema giver et frisk pust til en fest, da folk ofte er udklædte og gør sig ekstra umage. Vi skal ramme den rigtige musik til netop den temafest du skal holde, hvilket du kan læse mere om nedenstående.

Hos MusikDJ har vi bestemte procedurer for hvordan vi sikrer den rigtige dansemusik til temafesten. Vi opfordrer altid vores kunder til at lave en inspirationsliste med musiknumre på 15-25 sange som vi kan forberede os ud fra. Det er super rart for vores DJ’s, så de på forhånd har en retning for genrer og stilarter som de kan bygge videre på til selve temafesten.

Vi tager selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne til temafesten – vi er til for jeres skyld og ikke os selv. Derfor kan temafest-gængere selvfølgelig ønske musiknumre hos vores DJ, som vil spille dem såfremt de passer ind i den stil, der er lagt op til på forhånd. Vi er ambassadører for en god dansefest og ikke individuelle behov hvorfor vi spiller ønsker sålænge det nogenlunde rammer genrer og stilarter for temafesten.

For at alles forventninger er afstemt ringer din personlige temafest-DJ dig op i ugerne op til festlighederne. Det er vigtigt med kommunikation og tæt dialog, da en god fest er lagt an på gode forberedelser. Ved opkaldet bliver praktiske detaljer talt igennem samt opsætning, specielle ønsker og selvfølgelig musikken.

Læs mere om andre typer af temafester – DJ til 80’er festLej DJ til 90’er festen

 

Videoanmeldelser fra tidligere fester

Vores erfarne Temafest-djs

Ved leje af DJ til temafesten er den gode dansemusik styret og dirigeret af en smilende DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har forskellige forudsætninger for netop jeres temafest og bliver matchet op så erfaring og tema stemmer overens. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager imod musikønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så tema-musikken spilles på det rigtige tidspunkt.

MusikDJ Ronni DJ Sjov Temafesten

DJ Ronni DJ til temafest

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob DJ til temafest

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag

DJ Jesper DJ til temafest

DJ Morten Temafest MusikDJ

DJ Morten DJ til temafest

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en temafest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din temafest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 80’er fest til din temafest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din temafest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en temafest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Der er dog altid mulighed for, at forlænge DJ’ens spilletid hvis festen er så godt i gang, at det ville være ærgerligt at lukke og slukke.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din type temafest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

BOOK DJ ER NEMT – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker til temaet, forventerninger til DJ’en, hvor gæster i bliver, datoen for festen. Disse elementer er vigtige for os så kan danne det mest præcise tilbud. Vil du hellere ringe til os så hører vi gerne fra dig – Tlf: 71 99 40 60.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og jeres tanker til temafesten. Vi laver og sender et tilbud retur med pris, beskrivelse af lyd & lys samt generel information som er rar at vide forud for temafesten. Bekræft tilbuddet og vi klarer resten.
3 Når dato for temafesten nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer justeres ind og generelle praktiske elementer bliver talt igennem. Jeres temafest-DJ ringer jer op i får talt aftenens plan for musikken igennem.

Modtag tilbud på DJ til temafest

Vi er altid interesseret i at høre fra dig uanset om det er for at leje en DJ til diskofesten eller anden form for temafest. Benyt nedenstående kontaktformular hvor du kan skrive detaljer omkring jeres temafest. Vi svarer altid tilbage inden for 24 timer.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer