Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen
Lej en DJ til privatarrangement med komplet lys- og lydanlæg. Privatarrangementer findes i mange afskygninger og vi har spillet til stort set de fleste typer af privatarrangementer og vil mere end gerne bidrage til dit. I det kommende kan du læse om hvordan vi kan hjælpe til din fest i privaten. Vi overholder altid vores aftaler og tæt kommunikation om jeres ønsker og behov er en dyd.

Fest Og Dans Privatarrangement Dj Musikdj
DJ Til Bryllup MusikDJ Lys Effekt
Privatarrangement Dj Musikdj Fest
DJ Til Fødselsdag MusikDJ Gentofte
DJ TIl Privatarrangement MusikDj
Dans 40 Ars Fodselsdag MusikDJ
DJ Til 30 Aers Foedselsdag MusikDJ Sjalland (1)
Rene DJ 40 Fodselsdag Kobenhavn
 

DJ TIL PRIVATARRANGMEENT – GOD MUSIK HELE NATTEN

MusikDJ kan spille til ligepræcis det privatarrangement som du afholder. Uanset anledning kan vi medbringe lyd og lys til dit privatarrangement og musikken den har vi selvfølgelig styr på. Forud for dit festen indgås en dialog om den type af musik som du ønsker, så alle forventninger er mødt. Og, afholder du festen i Hirtshals så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi DJ’s fra Nørrebro, København, Frederikssund til Jylland. Med andre ord er vi landsdækkende og kan spille lige der hvor du holder festlighederne.

MusikDJ kan medbringe lige præcis det lysudstyr som man har i tankerne. Via vores trofaste samarbejdspartnere har vi mulighed for at medbringe mange forskellige typer lyd og lyseffekter. De har mange års erfaring inden for diverse former for fester og events og vi kan til enhver tid levere det anlæg du har behov for. Alle vores DJ’s kan betjene anlægget således at det spiller optimalt til jeres privatarrangement.

 

Videoanmeldelser fra glade privatarrangører

Vores erfarne Arrangements-djs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til dit privatarrangement er den gode musik styret af en fantastisk DJ. Alle vores DJ’s har bred erfaring med netop DJ til privatarrangementer. Vores DJ’s tager ansvar, tager imod musikønsker fra gæsterne, læser gulvet så musikken afspilles på det rigtige tidspunkt.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob Privat DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4

DJ Mathias Privat DJ

MusikDJ Kristian DJ 40 Ars

DJ Kristian Privat DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag

DJ Jesper Privat DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til et privatarrangement. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til dit privatarrangement.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til dit privatarrangement, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for dit privatarrangement.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event. Er der tale om et privatarrangement hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for privatarrangement og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ EN DJ TIL KONFIRMATION – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til konfirmation. Lokation i landet, antal gæster, dato for konfirmationsfesten og andre ting som du føler er vigtigt vi skal vide.
2 Vi modtager din forespørgsel og sender et tilbud retur med pris og andre generelle elementer ved leje af DJ. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet til konfirmationsfesten.
3 Når konfirmationen nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for. Din personlige Fest-DJ ringer dig op og taler musikken igennem og får styr på de sidste detaljer.

 

Modtag tilbud på DJ til privatarrangement

Finder du ovenstående interessant og ser mulighed i at MusikDJ kan hjælpe dig med en musik til en super aften så udfyld nedenstående kontaktformular. Skriv gerne lidt om privatarrangementet og hvilke forventninger i har til musikken. Vi glæder os til at høre fra jer.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer