GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Søger du den unikke underholdningspakke til dit bryllup er Pianist og DJ-pakken en mulighed for at skabe en fantastisk intim og romantisk stemning hele aftenen. Med en pianist og DJ til bryllup kan vi sammen skabe nogle unikke rammer til jeres fest ved, at én og samme person kan spille som pianist under middagen og efterfølgende overgå som DJ til festen. Dette er et helt unikt koncept som meget få i Danmark mestre.

Bryllup DJ Og Pianist Moltkes Palae MusikDJ
Mathias Bryllup DJ MusikDJ
Marlene DJ Til Bryllup Brudevalsen MusikDJ
Pianist Og DJ Til Bryllup Valsen
Mads DJ Bryllup MusikDJ
MusikDJ Pianist Og DJ Til Bryllup Fest
Bryllup DJ MusikDJ3
Bryllup Mark MusikDJ.dk
 

KLASSISK FORLØB VED PIANIST OG DJ TIL BRYLLUP

MusikDJ har på forhånd tilsendt et skræddersyet oplæg hvor alt pris, udstyr og detaljer står beskrevet. Derudover har jeres personlige musikant taget en samtale med jer om musikønsker og forløb for brylluppet så vi kan ramme jeres ønsker og behov for den store dag. DJ og Pianisten ankommer ca. 2 timer før gæsterne ankomst, opstiller sit udstyr med tilhørende klaver. Udstyr bliver sat pænt og præsentabelt for at matche bryllupsstandarden.

Fra kokken 18.00 til 23.00 spilles musik fra klaveret. Dette skaber en dejlig stemning under spisningen og giver en meget romantisk atmosfære. Er der flygel på stedet kan dette benyttes såfremt det er stemt. Under middagen spilles primært et ”blødere repertoire”, hvor gæsterne kan tale sammen med stadig mærke baggrundsmusikken. Det kan være kendte pop numre, evergreens eller blødere jazz-ballader, der spilles under middagen.

Fra klokken 23.00 – 02.00 (eller til sidste man går hjem) går DJ’en igang og gør klar til dans og fest. Alt afhængig af hvordan tidsplanen har forløbet igennem aftenen afvikles brudevalsen mellem 23.00 og 23.30. Brudevalsen kan spilles på klaveret hvis det ønskes eller over anlægget. Skal den spilles på mobildiskoteket anbefaler vi den klassiske brudevals af Niels W. Gade (Lyt til den her). Efter brudevalsen går festen for alvor i gang ofte præget af de store hits fra dengang krydret med de kendte idag.

Læs mere om leje af DJ til bryllup såfremt du kun er interesseret i DJ-delen til jeres bryllup.

 

Videoanmeldelser fra glade brudepar

Vores erfarne bryllups djs

Når i lejer en pianist og DJ til bryllup er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode underholdning og dansemusik til fest og under middagen. Alle vores musikanter er erfarne og har en bred vifte af fester i ryggen. Dette er vigtigt, da der ofte skal spilles en bred musikstil til alle aldre når både familie og venner er gæster til brylluppet. Det er vigtigt med en musikant, som er omstillingsparat og kan se festens stemning og udviklingen af den. Nedenstående er nogle af vores mange dygtige bryllups-DJ’s repræsenteret

MusikDJ Henrik Friis DJ

Henrik Bryllups DJ

DJ Nikolas MusikDJ 2

Mads Bryllups DJ

MusikDJ Mikkel DJ Normal

DJ Mikkel Bryllups DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4 (1) (1)

DJ Mathias Bryllups DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af pianist og DJ til dit bryllup. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres bryllup.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en romantisk fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres bryllup.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et bryllup anbefaler spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.

Til receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for bryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

BOOKING ER NEMT – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ og Pianist til festen. Forventligt antal gæster, lokation for brylluppet, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser godt igennem. Har vi alt information om brylluppet og de ønsker i måtte have, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet.
3 Når jeres bryllupsfest nærmer sig skriver MusikDJ til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr lejes ind og andre ting bliver talt igennem. Din personlige pianist og DJ ringer til jer og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag gratis tilbud på Pianist og DJ

Vil have et gratis uforpligtende tilbud på DJ til dit fortstående bryllup så udfyld kontaktformularen. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud med pris, beskrivelser og meget mere. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60. Vi glæder os til at kunne bidrage til dit kommende bryllup!

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer