GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Årets julefrokost skal fejres med fest, dansemusik og selvfølgelig en god DJ. Hos MusikDJ leverer vi en DJ til julefrokosten, der spiller dansemusik hele aftenen. Vi leverer en komplet løsning med lyd og lys afstemt til jeres behov så I kan fokusere på at nyde festlighederne. Ingen julefrokost er for lille eller stor – hos MusikDJ sætter vi en ære i at levere musik uanset antallet af gæster og lokation i landet. Alt inden for lys og lyd kan leveres hos MusikDJ – det er kun fantasien der sætter grænser.

DJ Wang MusikDJ Julefrokost
Julefrokost Glade Gæster DJ
JUlefrokost DJ MusikDJ
Dj Til Julefrokost Mark MusikDJ.dk
Henning Larsen Julefrokost DJ
Julefrokost DJ MusikDJ Sjov
Julefrokost Spegl MusikDJ
Rene DJ Kobenhavn MusikDJ

DJ TIL JULEFROKOST – GOD DANSEMUSIK TIL ALLE ALDRE

 • Firmajulefrokoster indebærer ofte gæster i flere alderskategorier og forskellige segmenter. Derfor kan det være en svær opgave at spille til julefrokoster, da der ofte er vidt forskellige tanker til hvad der er god dansemusik. Det er vores opgave at spore os ind på de ønsker i har til musikken så DJ’en kan underholde med den best egnede musik til jer.
 • Udødelige klassikere såsom; Last Christmas, Jul Det’ cool, og All I want for Christmas kan godt forventes at blive hørt over højtalerne. Udover jule-klassikerne tager vi hos MusikDJ en nærmere samtale omkring hvilken musik, der forventes at blive danset til. Helt konkret opfordrer vi til, at I udformer en musikliste med 15-25 sange I tænker kunne være gode at danse til. Via denne inspirationsliste kan vi forberede os på ønskede genrer og bygge videre på listen til selve julefrokosten
 • Som oftest lyder musikopskriften til julefrokoster på de største hits fra dengang, krydret med nyere hits fra i dag. Via denne opskrift rammer vi bredt ud til de fleste i virksomheden og derved opfylder alles behov for god dansemusik. Vores DJ’s har stor erfaring med julefrokoster, hvilket betyder at vi har god erfaring med at læse et dansegulv og ved hvornår hvilke sange skal spilles for at kunne skabe et tætpakket dansegulv.
 • En god julefrokost er kædet sammen med gode forberedelser. Den bedst egnede DJ til at spille til julefrokostfesten vil lave et personligt opkald for at tale om detaljerne og selvefølgelig musikken. Det er vigtigt at den udøvende DJ, der skal spille til julefrokosten, tager ansvar og har talt direkte med dig som kunde, så forventningerne til musikken bliver matchet. Udover MusikDJ’s indledende kommunikation og forventningsafstemning er DJ’ens direkte samtale med til at minimere misforståelser omkring musikken.

 

Videoanmeldelser fra glade julefrokost kunder

 • Tdc (1)
 • Novo Dj (1)
 • Apotek (1)
 • Danskebank (1)
 • Maersk Dj (1)
 • Spoton Dj (1)
 • Rigshospitalet Dj (1)
 • Skat Dj (1)
 • Syddansk Dj (1)
 • Nordea (1)
 • Cowi (1)
 • Leo (1)
 • Ernstyoung (1)
 • Aon (1)
 • Scandlines (1)

 


Vores erfarne julefrokost djs

Ved leje af DJ til julefrokost er det hos MusikDJ vigtigt at sikre årets store julefest god underholdning med god dansemusik. Alle DJ’s hos MusikDJ er erfarene og nogle endda med mere en 30 år indenfor branchen. Til julefrokost er det vores erfarring af DJ’en skal kunne spille bredt, da alle aldre og segmenter skal tilgodeses. At læse et dansegulv er især vigtigt og her er erfaring essentiel. Godt humør, stort smil og en professionel optræden kan du altid forvente når du lejer DJ til julefrokost. Klik ind hvis du vil læse mere om alle vores DJ’s eller læse mere om vores mobildiskotek

DJ Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ til Julefrokost

MusikDJ Rene DJ Normal

DJ Rene DJ til Julefrokost

MusikDJ Kim DJ Til Julefrokost

DJ Kim DJ til Julefrokost

MusikDJ Mathias DJ Normal Julefrokost

DJ Mathias DJ til Julefrokost

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til jeres julefrokost. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres julefrokost.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til julefrokost med gang i, er det usansynligt at vi sætter et diskonummer på selvom det ønskes af gæsterne.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres julefrokost.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en julefrokost, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Der er dog altid mulighed for, at forlænge DJ’ens spille tid hvis festen er for godt i gang til at lukke og slukke.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

SÅ LET ER DET AT LEJE DJ TIL JULEFROKOST

1 I understående kontaktformular skal der beskrives lidt om julefrokosten. Hvor mange gæster forventes der, hvor i Danmark skal julefrokosten afholdes, dato og andre elementer du føler er vigtigt vi får at vide så festen bliver efter jeres tanker og behov.
2 Når MusikDJ modtager din henvendelse med information om julefrokosten, behandler vi dine data og sender et tilbud retur. Pris, lyd og lys og generel information er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andet, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når julefrokostfesten nærmer sig hører du fra os igen. Mindre ændringer justeres ind, ekstra lys eller andet bliver talt igennem. Din personlige julefrokost-DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for julefrokosten bliver matchet.

Modtag gratis tilbud på DJ til julefrokost

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende julefrokost. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud med pris, beskrivelser og meget mere. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer