GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Gymnasiefesten er vigtig for alle elever på hele skolen. Det er vigtigt med en god DJ til at få folk på dansegulvet når festen bliver holdt på dit gymnasie. Udover at have styr på de nyeste musiknumre så er lyd og lys også essentielt for den gode gymnasiefest. Et flot lysshow kan give en ny dimension til gymnasiefesten hvilket i kombination med en god DJ med garanti vil sikre en god aften.

DJ Til Gymnasiefest Dans MusikDJ
Mobildiskotek Til Bryllup MusikDJ
DJ Udlejning MusikDJ Sjov
DJ Til Gymnasiefest Sjov MusikDJ
DJ Til Gymnasiefest MusikDJ
DJ Mobildiskotek DJ Musik
Lej En DJ Fest MusikDJ
Dj Med Mobildiskotek MusikDJ Kobenhavn
 

DJ TIL GYMNASIEFESTEN – GOD DANSEMUSIK TIL DIN FEST

  • Alle DJ’s hos MusikDJ har gået på gymnasie, så vi ved hvad der skal til. Vi har et indgående kendskab til det kommercielle musik som folk kan synge med på og ikke mindst danse med til. Elektro, dance og kendte klassikere fra radioen er oftest det som sætter gang i eleverne. Særudgaver og special remixes bliver ofte spillet af DJ’en til gymnasiefesten. Med det sagt, så er der bestemt også plads til et nummer fra det legendariske album Thriller af Michael Jackson.
  • Til gymnasiefesten skal der være højt og god lyd. Vi medbringer altid et PA-anlæg med en god bundkasse hvilket giver en god og kraftig bas. Ligeledes ligger vi inde med lydstyret lys effekter, lazershows, Lystæpper med rullende skrift. Med andre ord er alt muligt. Vi bringer udstyret ud i København, Hillerød, Roskilde eller hvor du nu gerne vil holde gymnasiefesten.

 


Vores erfarne Gymnasie-DJ’s

Når du lejer en DJ til din gymnasiefesten sikrer vi dig, at din personlige DJ har erfaring med den type fest i på skolen ønsker. Sammen har vi en tæt dialog omkring musikken og forventninger til DJ’en. Vores DJ’s tager imod ønsker fra eleverne. Alle vores gymnasie-DJ’s har erfaring med at læse et dansegulv således, at den helt rigtige musik bliver spillet på det rigtige tidspunkt.

MusikDJ Henrik Friis DJ

DJ Henrik DJ til fødselsdag

MusikDJ Kim DJ Til Julefrokost

DJ Kim DJ til fødselsdag

DJ Nikolas MusikDJ 2

DJ Mads DJ til fødselsdag

MusikDJ Mikkel DJ Normal

DJ Mikkel DJ til fødselsdag

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til gymnasiefest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres gymnasiefest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er tema til jeres gymnasiefest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en gymnasiefest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Der er dog altid mulighed for at forlænge spilletiden på selve aftenen for jeres gymnasiefest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

Modtag gratis tilbud på DJ til gymnasiefest

MusikDJ kan med garanti DJ hos dig så du får en aften som du sent vil glemme. Vi har selv stået gymnasiefesten, så vi ved hvad det handler om. God dansabelt musik som folk kan synge med på er hvad det handler om til en gymnasiefest. Udfyld nedenstående kontaktformular eller ring til os og vi kan indgå i dialog om musikken til  jeres næste gymnasiefest.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Algade 3
4660 store heddinge
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer